Vunk merge la şcoală

5 mai, 2010
rocks logo jpeg

Când profesorii fac grevă, elevii chiulesc ori visează la vacanţa de vară, cei de la VUNK merg la şcoală cu plăcere şi unde se invata muzica rock.

Formaţia a decis să doneze două chitare, de mare valoare emoţională pentru ei, celor de la Rockschool (www.rockschool.ro), o şcoală de rock, unde oricine doreşte să înveţe să cânte sau să-şi formeze o trupă se poate înscrie la cursuri. Profesori sunt chiar membrii unora dintre cele mai importante formaţii româneşti şi promit să descopere adevărate talente.

image

Cele două chitare donate de VUNK sunt instrumente cu ajutorul cărora, de zece ani încoace, s-au înregistrat multe dintre piesele trupei, una dintre ele apărând şi în primele clipuri ale formaţiei VANK („Noi o scoatem la capăt“, „Independent“, „Lângă inima mea“). Tot cu acestea s-a înregistrat şi primul lor album, „Voyeur“, iar cu cea de-a doua s-a înregistrat cel mai nou album VUNK, „Ca pe vremuri“, album ce este gata să apară pe piaţă sub umbrela MediaPRO Music.

„Am auzit de Şcoala de Rock de la sunetistul nostru Tony, care colaborează cu ei şi o să predea nişte cursuri de sunet acolo. Ne-a plăcut conceptul foarte tare. Când ne-am apucat noi de muzică nu exista nimic de genul acesta şi sunt sigur că ne-ar fi ajutat şi pe noi foarte mult. Sunt optimist că această şcoală va ridica valoarea rockului românesc, care este într-o scădere evidentă, din păcate“, a declarat Cornel Ilie.

image

Până la lansarea pe piaţă a volumului „Ca pe vremuri“, VUNK va cânta noile piese chiar astăzi, Ziua Bărbatului, în concertul susţinut la Piatra Neamţ, la Club Central.

Ascultă aici piesa „Prima noapte (din ultima zi)“ featuring Lora:

Foto: MediaPRO MusicRecente pe Ok! Magazine

FotoJetBalerini barbati jpg
Idei de activităţi distractive pe care le poţi organiza alături de prieteni jpg
Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Mituri care au prins rădăcini în cunoașterea comună fără a avea vreun fundament jpg
featured image   sursa you tube jpg
deea dinu maxer jpeg
Ce înseamnă o dietă sănătoasă Beneficii, sfaturi și rețete care se prepară rapid min jpg
img okmag jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
MAIN Poster 4x5 jpg
Herbalife  poza in deschiderea articolului jpg