Cătălin Botezatu a lansat primul său parfum

După „J de Janine“ şi „Ja’ine“, lansate cu ani buni în urmă de Janine Sârbu, şi „Trends“, creat recent de Adina Buzatu, Cătălin Botezatu se lansează şi el în parfumeria Made in Romania. Recent, el a anunţat că va scoate pe piaţă două variante de parfum, unul de damă şi celălalt masculin.

După cum însuşi a declarat, creatorul a preferat să amâne lansarea apei de parfum masculine pentru toamnă, din prietenie pentru Adina Buzatu, pentru a nu eclipsa recenta lansare a produsului „Trends by Adina Buzatu“. Astfel, deocamdată ne putem bucura doar de aroma „B Fatale“ creată pentru doamne.

Botezatu şi-a lansat produsul la Milano în cadrul unui eveniment organizat la hotelul Four Seasons, la care au fost invitate să ia parte personalităţi din industria de modă italiană. „B Fatale“ e disponibil în magazinele din România şi pe site-ul www.cbstore.eu, la preţul de 90 RON.

 

Parfumul este o combinaţie de flori, fructe şi esenţe lemnoase. Nota de vârf e dată de şerbetul de pere, afine şi anason stelat, pentru nota de mijloc s-au folosit frezii, bujori, magnolii şi trifoi, iar pentru nota de bază mosc, heliotrop, lemn de cedru şi santal.

Prima femeie din România care a avut onoarea să testeze acest parfum a fost chiar fosta iubită a lui Cătălin, Bianca Drăguşanu. Ea a primit cadou un flacon chiar din mâna couturierului ieri, în emisiunea lui Dan Capatos, „Un show păcătos“, de la Antena 1.

Foto: www.catalinbotezatu.ro

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA