Lenjerie intimă La Perla by Jean Paul Gaultier

Creatorul de modă francez n-a rezistat tentaţiei de-a se juca cu satinul şi dantela şi va crea o linie de lenjerie intimă de lux pentru brandul italian La Perla.

„Lenjeria face parte din AND-ul meu – am inclus mereu piese de lenjerie intimă în colecţiile mele. Iar acum am găsit partenerul perfect în La Perla“
, dezvăluie Gaultier, care intenţionează anul acesta să lanseze o colecţie de lenjerie intimă în colaborare cu celebrul brand italian.

Creaţiile sale, ce vor flata corpul oricărei femei, vor ajunge cel mai probabil şi la Bucureşti, unde La Perla tocmai şi-a deschis propriul magazin pe Calea Victoriei, într-o locaţie de peste 90 de metri pătraţi.

Deocamdată, româncele se pot bucura de colecţia lansată pentru noul sezon şi prezentată zilele trecute, cu ocazia inaugurării magazinului.

La Perla există în Romania de zece ani printr-o serie de magazine multibrand, înregistrand un real succes. Brandul care comercializează lenjerie intimă de lux a fost fondat în 1954 şi s-a dezvoltat într-unul din liderii mondiali de producători de lenjerie şi costume de baie.

 
 


Foto: Facebook, La Perla

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA