S-a lansat vreaudeviz.ro, site-ul care îți estimează cât te costă lucrarea ta de renovare sau construire

De astăzi, putem afla cât costă o renovare sau chiar construirea unei case de la zero prin vreaudeviz.ro – primul serviciu care estimează la cerere bugetul unei renovari sau construiri, oriunde în România.

De ce vreaudeviz.ro?

În general, pentru stabilirea bugetului unei lucrări o persoană solicită oferte de la mai mulți furnizori de servicii și de cele mai multe ori există diferențe majore între cotațiile obținute. Nu știm însă dacă prețul mai mic aduce cu sine calitatea îndoielnică a lucrării sau dacă prețul mare este suprevaluat. Cum alegem?

Soluția la aceste neclarități este vreaudeviz.ro, primul serviciu din România care ia în calcul toate detaliile unei lucrări și întocmește un deviz personalizat bazat pe norme de timp standardizate și pe valori de manoperă reale.

Cum funcționează vreaudeviz.ro?

Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să completeze un formular online cu tipul de lucrare, dimensiunile și finisajele dorite și să achite prin SMS sau online, contravaloarea serviciului.

În baza măsurătorilor și a solicitărilor oferite de utilizator, specialiștii vreaudeviz.ro îi trimit acestuia un deviz estimativ real și competititiv.

La ce folosește devizul primit?

Practic, devizul este un instrument foarte util în stabilirea bugetului lucrării, în vederea obținerii unui eventual credit sau pur și simplu în purtarea negocierilor cu furnizorul ales.

În plus, prețurile estimate ale lucrărilor cuprinse în deviz sunt garantate de către Consolidated Construct, compania care, la solicitarea utilizatorului, poate și executa lucrările dorite. Pentru început, lucrările pot fi efectuate în zona București-Ilfov, urmând ca în viitor compania să se extindă la nivel national.

Pentru mai multe detalii, accesează aici pagina vreaudeviz.ro sau intră în legătură directă cu un specialist vreaudeviz.ro la numărul de telefon  0741 77 77 18, 0741 77 77 48, sau pe e-mail, la adresa [email protected]

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA