Wow! Ce apariție sexy a avut Penelope Cruz pe covorul roșu! Soțul a sorbit-o din priviri!

A fost, de-a lungul timpului, numită cea mai frumoasă femeie din lume și cea mai sexy femeie în viață și – am zice noi – nu s-a dezis nicicând de aceste titluri. Penelope Cruz e în continuare o femeie frumoasă și sexy, iar cea mai recentă apariție a ei susține acest lucru!

foto: Getty Images

În San Sebastian, Spania

Weekendul trecut a oferit prilejul perfect pentru ca Penelope Cruz să-și facă apariția la un eveniment public. Actrița, alături de soțul ei, actorul Javier Bardem, dar și de întreaga distribuție a filmului ”Loving Pablo”, s-a prezentat pe covorul roșu al Festivalului de Film de la San Sebastian, acolo unde pelicula ei și-a avut premiera.

Fanii au aclamat-o minute în șir!

La acest eveniment, Penelope a strălucit din cap și până-n picioare! Actrița de 43 de ani a ales să poarte o superbă rochie lungă, de culoare nude, care i-a venit ca turnată, punându-i în evidență atât picioarele extrem de lungi, cât și decolteul generos.

O apariție sexy!

De altfel, apariția ei pe covorul roșu a stârnit nenumărate reacții admirative, fanii strigându-i numele minute în șir. La fel de fascinat de apariția ei a fost și soțul Javier Bardem, care n-a scăpat-o din priviri nicio clipă, pozând alături de ea pe covorul roșu.

Alături de soțul ei, Javier Bardem

Haideți să vedem mai multe fotografii de la acest eveniment glamour!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA