Wow! Ce siluetă are Ozana Barabancea!

La aproape 8 luni de când s-a operat la stomac, vedeta Antenei 1 este de nerecunoscut!

Ozana Barabancea nu încetează să ne uimească! Pe măsură ce trec lunile, rezultatul intervenţiei chirurgicale de la nivelul stomacului este tot mai spectaculos. Kilogramele în plus dispar de la o zi la alta, iar celebra artista pare că întinerește și că e mai fericită ca oricând. Acest lucru se vede și în imaginile pe care le postează frecvent pe pagina ei de facebook, unde apare în ținute tot mai îndrăznețe.

În urmă cu două săptămâni, vedeta a spus cum a reușit să aibă o siluetă de invidiat.

„Înainte mâncam dezordonat. Trebuie să avem nu doar o alimentație sănătoasă, ci să alocăm și timp pentru a mânca. Atunci când mâncăm, nu trebuie să dăm sms-uri, nu trebuie să ne uităm la televizor, nu trebuie să vorbim la telefon, trebuie să ne deconectăm. Acum mănânc trei mese pe zi. Mănânc și dulce, dar important este să renunți la ciuguleli. Disciplina este extraordinar de utilă”, a zis Ozana Barabancea la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

   

„Am ținut și o dietă pe bază de proteine, ciuperci, ouă de prepeliță. Mi-a fost bine. (…) Mi-am micșorat stomacul. M-am operat în urmă cu șapte luni. Acum mănânc maximum 100 grame la masă, incluzând felul 1, felul 2 și desert. Nu mai pot să văd mâncare în fața ochilor. Acest lucru este cauzat de operație. Secretul constă în a nu ciuguli. Nu mai mănânc de dragul de a mânca. Mănânc pentru că vreau să mă hrănesc. Nu mai sunt sclava papilelor gustative. Dimineață am mâncat avocado cu pește la cuptor. Ultima mea masă a fost la ora 18:30. Am mâncat brânzică. Eu fac sport în fiecare dimineață. Fac exerciții ușoare, blânde. Dacă nu le fac, sunt slăbită, la propriu, toată ziua. Operația m-a obligat să fac sport. Acum mănânc dulce doar după ce mănânc carne. Mănânc doar jumătate de bomboană”, a mai spus artista la Antena 3.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA