Zâmbeşte! Pleci în Turcia cu TUI TravelCenter!

16 iulie, 2012

TUI TravelCenter ti-a pregatit o surpriza sub forma un concurs interesant, prin care gasca ta te poate trimite gratis in Turcia! Daca nu ai plecat in

TUI TravelCenter ti-a pregatit o surpriza sub forma un concurs interesant, prin care gasca ta te poate trimite gratis in Turcia! Daca nu ai plecat in vacanta anul acesta, acum este perioada perfecta sa o faci. Si nu oricum, ci gratis!

Campania “Zambeste! Pleci in Turcia cu TUI TravelCenter!” se desfasoara in perioada 09-27 iulie 2012. Poate participa orice persoana fizica cu varsta peste 18 ani, cu cetatenie romana si domiciliul in tara, care detine sau doreste sa-si faca un cont de Facebook pentru a putea raspunde invitatiei de a deveni fan al paginii http://www.facebook.com/TuiTravelCenter.

Pentru a fi castigatorul unei vacante gratuite in Antalya, vizitatorii paginii de Facebook unde se desfasorara concursul trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii:

» să fie fani ai paginii de Facebook TUI TravelCenter; » să posteze pe pagina personala link către pagina concursului, pentru a-si informa prietenii despre aceasta oportunitate; » sa-si convinga minim 4 prieteni sa achizitioneze oricare pachet de Antalya de mai jos; la fiecare 4 pachete cumparate, al cincilea este gratuit si este oferit persoanei care strange grupul; » să se aboneze la newsletterul TUI TravelCenter, pentru a fi la curent cu cele mai bune oferte folosind formularul de aici.

In cazul intregirii numarului de persoane conform regulamentului campaniei, participantul trebuie sa faca rezervarea grupului pe numele sau, in oricare din agentiile TUI TravelCenter sau Eurolines.

Sunt puse la dispozitie un numar de 10 premii, constand intr-un sejur in Antalya, cu loc in camera dubla sau tripla, valabil in una din perioadele 13-20.07.2012, 20-27.07.2012, 23-30.07.2012, 27.07-03.08.2012, valid in perioada si oferta aleasa de grup.

Pentru a intra in posesia premiului, fiecare participant trebuie sa faca dovada ca este castigatorul, prezentand rezervarea grupului pe numele lui impreuna cu alte documente solicitate de Organizator (C.I. si pasaport valabil).

Premiile nu pot fi echivalente in bani, iar castigatorii nu pot solicita contravaloarea sau schimbarea acestora cu alte bunuri/servicii. Premiile vor fi oferite in ordinea inscrierilor si rezervarilor, in limita locurilor disponibile.

Vezi aici varianta pdf a regulamentului.

Numele castigatorului va fi afisat pe pagina de facebook a concursului.

Daca vrei sa ai parte de o vacanta perfecta impreuna cu gasca ta, participa acum la concursul organizat de TUI TravelCenter si va trimitem in Antalya, pentru un concediu la mare, pe plajele superbe ale Turciei.

Hotel Gold Safran *****

Alanya

Cazare in camera Dubla Standard, All Inclusive. Sejur 7 nopti cu Taxele de aeroport incluse

591 Euro/ pers.

Club Hotel Falcon ****

Alanya

Cazare in camera Dubla Standard, All Inclusive. Sejur 7 nopti cu Taxele de aeroport incluse

609 Euro/ pers

Hotel White Lilyum ****

Kemer

Cazare in camera Dubla Economy, All Inclusive. Sejur 7 nopti cu Taxele de aeroport incluse

640 Euro/ pers

Hotel Narcia Resort *****

Side

Cazare in camera Dubla Economy, All Inclusive. Sejur 7 nopti cu Taxele de aeroport incluse

671 Euro/pers

Hotel Meder Resort *****

Kemer

Cazare in camera Dubla Land View, All Inclusive. Sejur 4 nopti cu Taxele de aeroport incluse

714 Euro/ pers

Hotel Viking Star *****

Kemer

Cazare in camera Dubla Standard, All Inclusive. Sejur 7 nopti cu Taxele de aeroport incluse

734 Euro/ pers

Ofertele sunt valabile pentru plecarile din Bucuresti din: 13, 20, 23, 27.07.2012Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg