Zece motive să iubeşti femeia Taur

12 mai, 2016
"Zoolander 2" World Premiere jpeg

Chiar dacă de cele mai multe ori încăpăţânarea ei este cea care se remarcă, aceasta nu face decât să reflecte personalitatea ei puternică şi forţa cu care îşi trăieşte viaţa şi visurile. Află ce alte calităţi o transformă într-o femeie admirabilă pe cea pe care o aniversăm în această lună.

Megan Fox, Uma Thurman & Penelope Cruz, reprezentante pline de senzualitate ale acestei zodii.

Te va aştepta să termini tot dintr-o mega-farfurie de mâncare, se va uita cu tine la un film chiar dacă nu îi place deloc, va vrea mereu să înveţe lucruri noi şi nu se va grăbi în acest demers. Ştie că lucrurile importante necesită timp şi răbdare şi indiferent cât de mult timp va investi, va duce totul spre perfecţiune

2. Este o iubită perfectă

Este foarte romantică, dar şi puţin cam old school. Va fi genul de iubită care îţi va scrie scrisori sau îţi va trimite mailuri de dragoste, chiar şi poezii. Pentru că are foarte multă încredere în ea şi ştie ce vrea chiar şi în pat, o poveste de dragoste cu femeia Taur va fi mereu o aventură. Independenţa sa nu va fi întotdeauna apreciată de bărbaţi, mai ales de cei care consideră că rolul femeii este doar de mamă sau gospodină.

Îi place să se răsfeţe şi ştie pe ce să cheltuiască banii şi unde. Are o apetenţă pentru frumos, pentru lux şi pentru răsfăţul personal. Acesta este motivul pentru care multe femei născute sub această zodie sunt extrem de stilate.

Katharine Hepburn & Audrey Hepburn, două modele de stil ce au trecut proba timpului.

Se trezeşte la prima alarmă şi nu cunoaşte cuvântul “Snooze”. Face duş rapid şi nu întârzie niciodată. Este foarte organizată şi va avea grijă să simţi că ai întârziat la o întâlnire cu ea.

Nu la modul arogant sau superior, dar mândria o va face să facă totul singură şi va cere ajutor numai atunci când este absolut necesar. Contrar aşteptărilor, îi place munca în echipă şi îi place ca echipa ei să câştige întotdeauna, fiind o fire extrem de competitivă.

Dacă iei masa cu ea în oraş sau savuraţi un suc la o terasă, o poţi întreba la infinit despre excursii şi călătorii, căci este o mare pasionată de aventură. Experienţele ei te vor intriga, căci are acest talent nativ de a povesti. Un lucru e clar, nu te vei plictisi în compania unei astfel de persoane.

Poate că nu îşi dă seama sau nu se comportă ca atare pentru că preferă modestia, dar are un real talent în a explica lucruri complicate celor din jur şi în a-i face să înţeleagă ceea ce pare de neînţeles. Oricine a lucrat cu un Taur poate să confirme faptul că este un şef excelent.

Regina Elisabeta a-II-a, suverană, mamă şi model de urmat.

De la maşina pe care o conduce, hainele pe care le poartă şi până la decorarea apartamentului, totul stă în detalii. Vei găsi mereu un cămin nu o locuinţă atunci când o vei vizita; te va servi cu cele mai gustoase preparate făcute chiar de ea, căci este o gurmandă înrăită şi o bucătăreasă desăvârşită.  Îi place ca jumătatea ei să arate bine, să fie bine îmbrăcat, pentru că asta reflectă grija ei faţă de el. 9. Este o familistă convinsă

Dacă ai o mamă sau o soră născută în zodia Taurului vei înţelege cu siguranţă acest lucru. Şi, înainte de toate, trebuie să ştii că un copil Taur va ţine familia unită şi va aduce armonie în sânul acesteia datorită firii sale spirituale. Cuvântul ei este literă de lege şi va face tot posibil să ţină familia unită chiar şi în momentele de criză.

Cher, Barbra Streisand & Michelle Pfeiffer, Tauri cu "pedigree".

10. Este mai puternică decât lasă să se vadă

Nu va ceda în faţa nimănui şi o poţi vedea foarte rar plângând. Este calmă chiar şi în cele mai dificile situaţii şi nu va trage concluzii pripite. Este o persoana extrem de matură şi sensibilă încă din copilărie.