Zoli Toth coordonează Green Village în cadrul B’ESTFEST

3 iulie, 2012

Pentru al doilea an consecutiv, Zoli Toth este coordonatorul Green Village, zona eco amenjată în cadrul festivalului B’ESTFEST Summer Camp.

Pentru al doilea an consecutiv, Zoli Toth este coordonatorul Green Village, zona eco amenjată în cadrul festivalului B’ESTFEST Summer Camp. Astfel, B’ESTFEST continuă să-şi dezvolte platforma de responsabilitate eco şi va încuraja publicul să aibă o atitudine eco, totul sub sub titulatura B’ESTFEST Goes Green!

În zona Green Village, fanii festivalului şi susţinătorii mişcării eco vor avea la dispoziţie un mic parc amenajat de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB) special pentru ei, spaţii de lectură cu cărţi ale scriitorilor contemporani, pe care vor putea lectura de pe eReadere (puse la dispozitie de www.elefant.ro), expoziţii cu obiecte din materiale reciclate realizate de copii, ateliere de pictură pe sacoşe din pânză etc. De asemenea, îşi vor putea încărca aparatura electronică (telefoane mobile, laptop-uri, eReadere etc.) de la panourile fotovoltaice puse la dispoziţie de ELECTRASOL PROIECT, cele care asigura alimentarea cu energie verde a întregului Green Village.

Zoli a reuşit să adune în cadrul Green Village cele mai importante ONG-uri de mediu din România, care vor desfăşura activităţi legate de specificul eco, printre care: Asociaţia Salvaţi Dunarea şi Delta, WWF, Star Education, Green Revolution, Viitor Plus, Asociaţia MaiMultVerde.Recente pe Ok! Magazine

Ciobănașu Cristina jpg
larisa28 jpg
Diana Șucu 2022 jpg
Cristea   Clonda (8) jpg
sport jpg
vestimentatie jpg
carmen1edit jpg
lora32 jpg
parfum822 jpg
elon musk met gala 2022
adam2 jpg
Brad Pitt, Venice, Getty jpg
stal82 jpg
enderedaprecieri beneficii job jpg
pantaloni femei jpg
lia42 jpg
emag1 jpg
relaxare jpg