News

Lili Sandu este însărcinată cu primul copil. Vedeta a primit vestea în lacrimi VIDEO

Lili Sandu este însărcinată cu primul copil. Vedeta a primit vestea în lacrimi VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Lili Sandu a anunţat astăzi, de Valentine`s Day, că va deveni mamă pentru prima oară. 

Lili Sandu va deveni mamă pentru prima dată în 2020. Aceasta a anunţat pe reţele de socializare că, în urma testului de sarcină făcut chiar înainte de Crăciun, ea şi Silviu Ţolu, logodnicul ei, vor deveni părinţi.

"Ziua de 15 dec 2019 ora 5.30 am avea sa mi schimbe viaţa pentru totdeauna! Atunci am aflat ca in câteva luni voi cunoaşte fericirea suprema aceea de a mi tine copilaşul in braţe🤰🏻 @silviu.tolu Te iubesc! #theTolus"

Vedeta a plâns de fericire când a aflat vestea. 

Actriţa Lili Sandu şi modelul internaţional Silviu Ţolu s-au logodit în luna mai a anului trecut, într-o vacanţă la Istanbul. Această destinaţie are pentru ei o semnificaţie specială, deoarece oraşul de pe malul Bosforului este locul unde cei doi s-au cunoscut pentru prima dată, chiar de ziua ei de naştere. 

Lili Sandu şi Silviu Ţolu sunt împreună de aproximativ cinci ani şi s-au cunoscut într-o vacanţă în care modelul făcea o documentare pentru blogul său. Nu demult ea declara: „Aş da orice pentru a avea un copil. Fetiţă. Îmi doresc o fetiţă, îmi doresc mult. Dar când o vrea Dumnezeu! Mi-aş dori mult de tot. Au trecut anii, simt din ce în ce mai mult dorinţa. Am dezvoltat puternic instinctul matern. Râd cu Silviu: Hai să ne grăbim, să facem un copil, că e nebunie cu parenting-ul, facem bani, e nebunie pe Instagram“. Iată că dorinţa lor s-a îndeplinit acum, vor deveni părinţi.