TV

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

Lili Sandu şi Victor Slav prezintă împreună cel mai aşteptat show al momentului

De când a plecat de la Pro TV, fostul prezentator al rubricii meteo a încercat să-şi găsească un nou proiect televizat, în curtea concurenţei. Iar, după ce a fost desemnat următorul „Burlac“, acum i s-a dat pe mână încă o emisiune.

Victor Slav a fost printre ultimele vedete care au plecat de la Pro TV, punând astfel capăt unei colaborări lungi şi fructuoase. Şi, cum majoritatea celor plecaţi a găsit teren fertil în grila Antenei 1, era de aşteptat ca şi Victor să fie cooptat în echipa televiziunii din Băneasa.

Iniţial, proaspăt divorţatul Victor Slav a fost propus pentru show-ul Burlacul, care urmează să intre în grila de programe ale Antenei 1. Până atunci, însă, i s-a dat un alt rol, acela de coprezentator al emisiunii „Dansează printre stele“ – o variantă rebranduită a show-ului „Dansez pentru tine“ pusă în scenă de fosta echipă de la Pro TV, cu vedete ale Antenei 1.

Atât Victor, cât şi partenera sa, Lili Sandu, care-l vor seconda pe Horia Brenciu, ca gazdă principală a show-ului, au mărturisit că sunt foarte entuziasmaţi de faptul că fac parte din această producţie.


“Mi-am dorit foarte mult să fac divertisment, este o provocare şi pentru mine şi mă bucur că sunt implicat în acest proiect atât de mare”, a declarat Victor Slav, scrie Click.ro.

“Pe lângă faptul că este o foarte mare provocare, acest show este şi unul dintre cele mai bune la ora actuală, iar asta a contat foarte mult pentru mine pentru că mi-am triat mereu ofertele pe care le-am primit de-a lungul timpului. Cred că cel mai important atu, din punctul meu de vedere, este echipa din spatele acestui show şi mă consider absolut privilegiată să am şansa de a începe practic o carieră în televiziune îndrumată de unul dintre cei mai buni producători de televiziune din România, Mona Segall”, aspus şi Lili Sandu.

vezi aici care sunt perechile

„Dansează printre stele”, cel mai longeviv format de dans din lume, show-ul care a doborât recorduri de audienţă şi s-a bucurat de un succes nemaipomenit în toate ţările în care a fost realizat, debutează la Antena 1 duminică, 5 octombrie, de la 20.30.

Cele 12 perechi intrate în competiţie vor face tot ce le stă în putinţă pentru a convinge atât membrii juriului, cât şi telespectatorii, că merită premiul de 50.000 de euro pus la bătaie în această competiţie. Fiecare echipă va dansa un singur stil de dans în prima ediţie a emisiunii, iar telespectatorii vor urmări reprezentaţii de vals, cha cha şi tango argentinian puse în scenă ca la carte. Săptămânile premergătoare concursului au adunat nenumărtate poveşti în paşi de dans desfăşurate în interiorul sălilor de repetiţii. Vedetele au avut o misiune foarte grea, aceea de a se ridica la nivelul dansatorilor profesionişti alături de care intră în competiţie, iar asta a fost posibil doar după nesfârşite ore petrecute la antrenamente.

Foto: pagina personală

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările