Meghan & Harry

Lilibet Diana, fiica Prinţului Harry şi-a lui Meghan Markle, sărită de la drepturile de succesiune? Fetiţa nu apare pe lista oficială publicată de palat

Lilibet Diana, fiica Prinţului Harry şi-a lui Meghan Markle, sărită de la drepturile de succesiune? Fetiţa nu apare pe lista oficială publicată de palat camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Au trecut şapte săptămâni de când Meghan Markle a adus-o pe lume pe a doua ei născută, micuţa Lilibet.

Lilibet Diana Mountbatten-Windsor s-a născut pe 4 iunie, în Montecito, California, şi este, în mod normal, a opta în linia de succesiune la tronul Angliei. Spunem în mod normal pentru că fetiţa nu a fost inclusă, încă, pe lista de succesiune publicată pe site-ul oficial al familiei regale britanice.

Ei bine, această listă cu membrii familiei de Windsor îl menţionează pe Prinţul Andrew ca fiind al optulea în linia de moştenitori ai coroanei, în timp ce numele fiicei Ducilor de Sussex este absent. Aceasta ar fi trebuit să fie aşezată sub fratele ei mai mare, Archie, în vârstă de doi ani, al cărui nume a fost adăugat a doar 15 zile după ce a fost născut.

Ce-i drept, în acea perioadă, mai exact în anul 2019, Meghan şi Harry făceau, încă, parte din familia regală britanică. Mai mult, alţi doi strănepoţi ai Reginei Elisabeta născuţi în acest an, şi anume fiul Prinţesei Eugenie, August Brooksbank, şi mezinul Zarei Tindall, Lucas, sunt prezenţi pe această listă oficială, chiar dacă şi ei sunt nou-veniţi în familia regală britanică.

Să fie vorba despre o actualizare deficitară a acestei liste sau de o răzbunare a palatului prin neincluderea acestui copil născut în afara casei regale pe lista de moştenitori cu drepturi la tron?

Comentarii

Modifică Setările