Royals

Lilibet Diana nu va fi botezată în Marea Britanie, în faţa reginei. Unde au ales Harry şi Meghan să o creştineze, în schimb?

Lilibet Diana nu va fi botezată în Marea Britanie, în faţa reginei. Unde au ales Harry şi Meghan să o creştineze, în schimb? camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Ducii de Sussex au renunţat, se pare, la planul îndrăzneţ de a o creştina pe Lilibet Diana în Anglia, la Palatul Windsor.

A doua născută a lui Harry şi-a lui Meghan, fetiţa venită pe lume pe 4 iunie încă nu a fost creştinată, mulţi considerând că părinţii acesteia aşteaptă un moment prielnic pentru a-i organiza botezul la Windsor, în faţa Reginei Elisabeta.

Cum acest plan este din ce în ce mai greu de dus până la capăt, surse regale susţin că cei doi ar putea opta, mai degrabă, pentru creştinarea fetiţei la o biserică episcopală din State. Biserica Episcopală a Statelor Unite, membră a comuniunii Anglicane, este condusă de Episcopul Michael Curry, nimeni altul decât cel care a ţinut o ceremonie de 14 minute la nunta Ducilor de Sussex din 2018, oficiată la Capela St. George din Windsor.

Contactate de publicaţia The Telegraph, surse apropiate palatului britanic au declarat următoarele: “Nu va exista un botez în Marea Britanie. Nu se va întâmpla asta”. În schimb, fratele mai mare al micuţei Lilibet, Archie, a fost botezat în 2019, la Capela St. George din Windsor, acesta venind pe lume în perioada în care Ducii de Sussex era încă membri activi ai familiei regale.

E posibil ca botezarea lui Lilibet în SUA să însemne că Regina Elisabeta nu-şi va cunoaşte niciodată strănepoata care poartă numele ei de alint din copilărie.

Comentarii

Modifică Setările