News

Lily Allen divorţează? Iată ce ne dă de gândit!

Lily Allen divorţează? Iată ce ne dă de gândit!

De un an şi jumătate, cei doi au fost văzuţi numai separaţi şi fără verighete. Iar cea mai recentă declaraţie a lui Lily Allen ne face să ne gândim că un divorţ între cei doi soţi este iminent. Lily Allen are 30 de ani Lily Allen a şocat audienţa când a dorit să aibă o intervenţie radiofonică despre ce materii ar trebui să se studieze în şcoli. Vedeta a insistat că ar fi mai important ca cei mici să-nveţe despre ”pericolele din mariaje„ şi ”divorţ”, în loc de matematică şi ştiinţe.

Declaraţia vedetei a luat-o prin surprindere şi pe moderatoarea Shelagh Fogarty care a întrebat-o deschis dacă ar fi ceva de ştiut şi dacă Lily ar vrea să ne spună ceva.

Iar răspunsul n-a încetat să apară: ”Se pare că oamenii se bagă singuri în tot felul din situaţii şi ulterior trebuie să cheltuiască o groază de bani pe contabili şi avocaţi”.

Mda, să-nţelegem că Lily şi Sam sunt în proces de divorţ, mai ales că se zvoneşte că cei doi locuiesc deja separat?

Cert e că vedeta a fost văzută în ultima vreme tot mai des în compania muzicianului Daniel London, cunoscut drept MC Meridian Dan, despre care se zvoneşte că este noul bărbat din viaţa ei.

LONDON, ENGLAND - AUGUST 28: Singer Lily Allen and boyfriend Sam Cooper attend day three of the 4th npower Test Match between England and Pakistan at Lord's on August 28, 2010 in London, England. (Photo by Clive Rose/Getty Images)
Lily şi Sam, soţul ei

Amintim că Lily şi Sam şi-au început relaţia în iulie 2009. La scurt timp de la acest moment, Lily a rămas însărcinată cu un băieţel. Din nefericire, Lily n-a reuşit să ducă sarcina la timp şi bebeluşul s-a născut mort. În decembrie 2010 cei doi s-au logodit, iar nunta a avut loc tocmai în iunie 2011 într-o biserică din Anglia. În noiembrie 2011 s-a născut prima fetiţă a cuplului, Ethel Mary, şi-n ianuarie 2013 s-a născut a doua fetiţă a celor doi, numită Marnie Rose.

Sursa foto: Getty Images

Modifică Setările