News

Linda Gray, Joan Collins şi Donna Mills: Divele anilor '80 s-au reunit la petrecerea de Crăciun!

Linda Gray, Joan Collins şi Donna Mills: Divele anilor '80 s-au reunit la petrecerea de Crăciun!

Linda Gray, Joan Collins şi Donna Mills erau cândva reginele micului ecran. Iată cum arată acum

Linda Gray, îndrăgită în rolul lui Sue Ellen din serialul Dallas, are 79 de ani. Donna Mills, pe care o ştii din producţii precum The Stepford Husbands, My name is Kate sau In My Daughters name, are tot 79. Veterana, Joan Collins, vedeta din serialul Dinastia, nu s-a lăsat mai prejos, deşi are 86 de ani. Toate trei s-au întâlnit la o petrecere de Crăciun din Los Angeles, unde şi-au amintit de vremurile bune...

Nu că acestea n-ar fi bune, de vreme ce nu putem să nu remarcăm cât de bine arată toate trei. Linda se menţine printr-o viaţă echilibrată - nu s-a recăsătorit, după divorţul din 1983, dar are o fată şi un băiat, Kehly şi Jeff, care au şi făcut-o bunică - mai jos o vedem alături de nepotul ei, Jack.

Despre Joan ştim că strălucirea îi vine de la soţul cu 32 de ani mai tânăr, Percy Gibson (foto jos). Cât despre Donna, deşi nu e căsătorită şi nici nu şi-a dorit vreodată să se căsătorească, are o relaţie stabilă de lungă durată cu Larry Gilman (foto jos), iar în 1994 a adoptat o fetiţă pe nume Chloe, pe când aceasta avea doar 4 zile.

Foto: Instagram

Modifică Setările