News

Lindsay Lohan: “Am pierdut o sarcină în timpul filmărilor”

de admin

Lindsay Lohan: “Am pierdut o sarcină în timpul filmărilor”

Vedeta de 27 de ani care nici până acum nu a reuşit să învingă dependenţa de droguri şi alcool a mărturisit că motivul pentru care şi-a luat câteva săptămâni libere, în timpul filmărilor pentru reality-showul ei pentru televiziunea Oprah a fost unul foarte întemeiat şi dureros: pierderea unui copil.

“Nimeni nu ştie asta, dar am avut un avort spontan în acele 2 săptămâni în care am fost liberă. E o poveste foarte lungă”, a spus Lindsay, fără a dezvălui şi cine este tatăl copilului. Deşi recent a spus că se întâlneşte cu un bărbat căsătorit, tată de copii, într-un interviu pentru publicaţia KODE, în care era vizibil alcoolizată de vodka. “De aceea, când vi se spune în timpul showului că nu voiam să cobor la filmări, era pentru că nu mă puteam mişca, eram bolnavă. Mental, asta te doboară. Se întâmplau foarte multe în viaţa mea atunci. Am plans de-atâtea ori cât am văzut filmările cu mine. Pentru că nu mă văd pe mine – asta e ciudat.”, a adăugat actriţa, explicând că vede doar o fată neajutorată în imaginile acelea.

Filmările au survenit într-un moment delicat al vieţii sale, terminându-se cu această vestea neaşteptată. Ele au început la 4 zile după ce a ieşit din centru de dezintoxicare vara trecută, fiind a şasea şedere în 6 ani. Showul a fost filmat pentru televiziunea celebrei Oprah, OWN.

FOTO OWN