News

Lindsay Lohan s-a îngrăşat din nou. Iată cele mai recente fotografii cu aceasta!

Lindsay Lohan este una dintre vedetele care au probleme în a-şi ţine greutatea sub control. După ce lucrurile păreau că intră pe un făgaş normal pentru actriţa de 28 de ani, iată că sănătatea acesteia este pusă în pericol din cauza alimentaţiei dezorganizate.

Actriţa a fost suprinsă de fotografi ieri la ieşirea dintr-un restaurant londonez, iar imaginile sunt de-a dreptul şocante, dacă este să ne gândim că în urmă cu o lună apariţiile actriţei primeau numai reacţii pozitive. În imaginile suprinse pe străzile londoneze se observă că vedeta a luat în greutate şi că faţa s-a cam rotunjit.

Stabilită în Londra pentru o piesă de teatru, se pare că actriţa a devenit un fan al gastronomiei locale. Lucru u chiar convenabil pentru silueta lui Lindsay care ste predispusă la îngrăşare. Guşa inestetică este primul semn că vedeta ar trebui s-o lase mai moale cu mâncatul şi să se apuce de sport. Desigur, petrecerile până în zori nu ţin locul exerciţiilor din sala de fitness.

În pozele suprinse, roşcată actriţa poartă un sacou Saint Laurent, o cămaşă Miu Miu şi o pereche de pantaloni navy de la Prada. Deşi combinaţia este una reuşită, în cazul lui Lindsay nu este potrivită. Cămaşa trădează un abdomen nu tocmai plat.