Gossip

Lindsay Lohan şi Tom Cruise formează un cuplu?

de admin

Potrivit ziarelor de scandal de peste ocean, Lindsay Lohan şi Tom Cruise formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Deşi au încercat să-şi ascundă legătura amoroasă, cei doi au fost surprinşi împreună.

Publicaţia OK! US a susţinut că relaţia celor două staruri ar fi început la începutul lunii octombrie, pe când se aflau la un eveniment, desfăşurat la hotelul Chiltern Firehouse. Se pare că starul în vârstă de 52 de ani i-ar fi cerut numărul de telefon controversatei Lindsay Lohan.

Cu toate acestea, Lindsay Lohan a negat faptul că ar avea vreo relaţie cu fostul soţ al lui Katie Holmes. „Nu există nicio urmă de adevăr în zvonurile iscate”, este ceea ce au declarat reprezentanţii actriţei, citaţi de MailOnline.

Nu iese fum fără foc”, a spus una dintre sursele care au susţinut veridicitatea informaţiilor privind relaţia dintre cei doi. Aceasta a ţinut să adauge şi faptul că Lindsay l-a admirat dintotdeauna în secret pe Tom. „Lindsay era îndrăgostită de mult timp de Tom şi era disperată să pună mâna pe el. Cum a prins ocazia, a şi acţionat.”