Red Carpet

Lindsey Vonn şi soţia lui Novak Djokovic, cele mai comentate apariţii de la gala Laureus

Lindsey Vonn şi soţia lui Novak Djokovic, cele mai comentate apariţii de la gala Laureus

Ca de obicei, seara de ieri a aparţinut celor mai mari sportivi din lume, premiaţi la tradiţionala gală Laureus World Sports Awards. 

Gala a avut loc la complexul Sporting Monte-Carlo din Monaco, iar cei care au primit trofeele supreme, de sportivul, respectiv sportiva anului au fost tenismanul sârb Novak Djokovic şi gimnasta americană Simone Biles. 

Printre premianţi s-a numărat şi frumoasa schioare americană Lindsey Vonn, care s-a retras recent din schi, la doar 34 de ani. Aceasta a fost premiată pentru întreaga activitate cu trofeul Spirit of Sport Award. 

Cu această ocazie, Lindsey a purtat o rochie albă din dantelă, transparentă în partea de jos, care, între noi fie vorba, nu a pus-o prea mult în valoare. 

Printre apariţiile serii s-a numărat şi frumoasa soţie a tenismanului Novak Djokovic, Jelena (32), care a purtat o rochie gri perlat foarte şic şi o coafură în formă de împletitură, foarte bine executată. 

Printre starurile prezente la gala Laureus World Sports Awards s-a numărat şi zeiţa Nadia Comăneci, în vârstă de 57 de ani, care a purtat o superbă rochie roşie de seară. 

Foto: Getty Images