News

Lionel Messi plănuieşte să se căsătorească cu Antonella Roccuzzo

Lionel Messi plănuieşte să se căsătorească cu Antonella Roccuzzo

Apropiaţi de-ai celebrului sportiv au dezvăluit presei internaţionale faptul că Lionel Messi plănuieşte să se căsătorească cu Antonella Roccuzzo, femeia cu care are o relaţie de lungă durată şi doi copii. Vor să-şi oficializeze relaţia Se pare că nunta va avea loc în oraşul de baştină al celebrului fotbalist, locul în care de altfel cei doi s-au şi cunoscut pe când erau copii, prin intermediul prietenului comun Lucas Scaglia, care era, totodată, verişorul Antonellei. Se aşteaptă ca nunta să aibă loc în 2017 Vestea nunţii a fost făcută publică în timpul unei emisiunii de radio, dezvăluindu-se totodată că ceremonia va avea loc în 2017. ”E adevărat, nunta lor va avea loc la jumătatea anului viitor”, a confirmat o rudă pentru jurnalistul Juan Pablo Varsaky.

Mulţi bănuiesc că nunta ar avea loc în preajma zilei de naştere a sportivului, adică pe 24 iunie. La nunta lor vor participa, cel mai sigur, colegii de echipă ai lui Lionel, şi apropiaţi de-ai familiei lor. Micuţul Thiago (4) şi Mateo (1), copiii celor doi, vor avea, desigur, şi ei un rol important în cadrul acestei ceremonii, care va avea loc cel mai sigur la reşedinţa familiei Messi.

3B671C9600000578-4036102-The_couple_pose_with_their_two_children_Mateo_one_and_Thiago_fou-a-5_1481798962976
Familia lor

Lionel şi Antonella se iubesc încă din 2008, iar din 2010, când modelul s-a mutat în Barcelona, cei doi locuiesc împreună. Primul copil al cuplului a venit pe lume în noiembrie 2012 , iar cel de-al doilea în luna septembrie a anului 2015.