News

Lisa Marie Presley: "Nu m-am mai putut opri din drogat!"

Lisa Marie Presley: "Nu m-am mai putut opri din drogat!"

Mandatory Credit: Photo by Charles Sykes/REX/Shutterstock (718191i) Lisa Marie Presley Lunchbox Art Auction to benefit Food Bank for New York City and The Lunchbox Fund, Saatchi and Saatchi, New York, America - 06 Dec 2007

Moştenitoarea în vârstă de 50 de ani a imperiului lui Elvis Presley şochează cu confesiunile ei

Lisa Marie a făcut aceste mărturisiri amănunţite despre dependenţa ei de droguri anul trecut, în august, într-o depoziţie la procesul divorţului ei de Michael Lockwood. Iar declaraţiile sale au ajuns abia acum în presă.

Astfel, fiica lui Elvis Presley recunoaşte că a fost nevoită să meargă de mai multe ori la dezintoxicare în timpul mariajului său... "Pentru că eram o epavă. Nu m-am putut opri să mă droghez în tot timpul cât am fost cu Michael", a spus ea. Şi dacă la început recurgea la opioide, în ultimul an de căsnicie ajunsese să consume cocaină, fiind adesea la un pas de supradoză. În paralel, consuma şi alcool. "A fost grozanic! În ultimii doi ani de mariaj, am fost la o clinică de reabilitare din Mexic de 5 ori."

Dezvăluirile ies la iveală pe un fond financiar extrem de sensibil pentru Lisa Marie. Înglodată în datorii, ea continuă bătălia cu fostul soţ pentru cele 100 de milioane de dolari moştenite de ea de la tatăl său - Lisa fiind acuzată de mulţi că şi-a bătut joc de averea Regelui Rock N Roll, decimând-o. Dar exact pe câţi bani se dă bătălia e greu de spus, de vreme ce unele surse susţin că Lisa Marie ar mai avea doar 14.000 de dolari în cont şi datorii de 500.000 de dolari. Pentru toate daunele, Lisa dă vina pe fostul ei manager, Barry Siegel. De cealaltă parte, fostul ei soţ, Lockwood susţine că Lisa minte în legătură cu finanţele sale şi ascunde bani de el.

Foto: arhivă