Gossip

Lisa Marie Presley, prima apariţie după sinuciderea fiului ei. S-a reunit cu primul ei soţ, Danny Keough

Lisa Marie Presley, prima apariţie după sinuciderea fiului ei. S-a reunit cu primul ei soţ, Danny Keough camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Pe 12 iulie, fiul ei mult iubit îşi lua viaţă împuşcându-se în piept.

De atunci, Lisa Marie Presley este de neconsolat, fiica lui Elvis fiind şocată de gestul lui Benjamin Keough, decedat la vârsta de 27 de ani. După tragicul eveniment, întreaga familie Presley s-a adunat la Beverly Hills Hotel din Los Angeles, reşedinţa clanului din Calabasas fiind încă subiectul anchetei poliţiei în acest caz.

Miercuri, Lisa Marie Presley a fost văzută pentru prima dată după moartea fiului său, în afara hotelului, alături de iubita acestuia, Diana Pinto. Cele două păreau foarte apropiate şi se ţineau de mână.

La reuniunea de la hotel a ajuns şi tatăl băiatului, primul soţ al Lisei Marie, muzicianul Danny Keough, cu care vedeta a fost căsătorită între 1988 şi 1994. La 20 de zile de la divorţul de Keough, Lisa se mărita cu Michael Jackson. În vârstă de 55 de ani, tatăl lui Benjamin şi al lui Riley, copiii cei mari ai Lisei, apare îndurerat şi îmbătrânit din cauza acestui şoc. 

Bărbatul şi-a trăit cea mai mare parte a existenţei în afara atenţiei media, iar această fotografie de la reuniunea familiei îndurerate este una dintre cele mai noi cu acesta.

Chiar dacă mariajul lor n-a mers, Danny şi Lisa au rămas buni prieteni, ducând, însă, vieţi cu totul diferite: ea pe picior mare, el luptându-se cu sărăcia.

Foto: profimedia, Dailymail.com, Amazon.com

Comentarii

Modifică Setările