Vedete

Lisa Marie Presley rupe tăcerea despre fiul mort: "Durerea de a nu fi cu tine în fiecare zi este sufocantă"

Lisa Marie Presley rupe tăcerea despre fiul mort: "Durerea de a nu fi cu tine în fiecare zi este sufocantă" camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În luna iulie, această vedetă a trecut prin cea mai neagră perioadă din viaţa ei. 

Fiica lui Elvis Presley, Lisa Marie, îl pierdea pe singurul ei fiul, Benjamin Keough, un tânăr care şi-a pus capăt zilelor la doar 27 de ani. În dimineaţa zilei de 12 iulie, nepotul lui Elvis se împuşca în piept, în casa familiei Presley din Calabasas, autopsia arătând că acesta era intoxicat cu cocaină şi cu alcool.

Ei bine, ieri trebuia să fie aniversarea de 28 de ani a acestuia, prilej pentru mama îndurerată, Lisa Marie Presley, să rupă tăcerea şi să vorbească pentru prima oară despre această tragedie.

Lisa a postat pe Instagram o fotografie cu Ben de la o aniversare veche, în care acesta este imortalizat suflând în lumânările de pe tort. Mesajul pe care singura fiică a lui Elvis l-a postat alături de acea poză este pur şi simplu tulburător: "Frumosul meu înger. Am venerat pământul pe care ai călcat, în această lume şi, acum, în Rai. Inima şi sufletul meu au plecat cu tine. Durerea de a nu fi cu tine în fiecare moment, în fiecare zi, este sufocantă. Nu o să mai fiu niciodată la fel. Te rog, aşteaptă-mă, iubirea mea şi ţine-mă de mână în timp ce mai stau aici pentru a le proteja şi creşte pe surorile tale mai mici şi a-i fi alături lui Riley. Ştiu că ai vrea asta. La mulţi ani, băiatul meu drag. Ai fost prea bun pentru această lume". 

După moartea şocantă a tânărului de doar 27 ani, purtătorul de cuvânt al Lisei a declarat că acesta era foarte apropiat de mama lui şi că cea din urmă îl considera dragostea vieţii ei. 

Comentarii

Modifică Setările