News

Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood, divorţul care a dezlănţuit iadul

Lisa Marie Presley şi Michael Lockwood, divorţul care a dezlănţuit iadul

Mandatory Credit: Photo by Broadimage/REX/Shutterstock (1717239al) Michael Lockwood and Lisa Marie Presley 2012 Billboard Music Awards, Las Vegas, America - 20 May 2012

Scandalul dintre fiica lui Elvis şi fostul ei soţ ne poartă, parcă, în trecut, până la acel fatidic an 1993, când un an Michael (şi un alt soţ al Lisei) trecea prin featurescalvarul acuzaţiilor de pedofilie. În cazul lui Michael Lockwood, de 58 de ani, este vorba de posesie de materiale indecente cu copii, pe care Lisa Marie Presley (49) le-ar fi găsit în calculatorul lui, anunţând chiar ea autorităţile. Michael şi Lisa la un eveniment în 2012. „Există sute de fotografii indecente cu copii făcute chiar de respondent, alături de imagini video deranjante. Când am descoperit pozele în calculatorul respondentului şi după ce am văzut clipurile, am fost şocată şi oripilată şi mi-a venit să vomit“, este dezvăluirea şocantă pe care o face Lisa în documentele depuse la tribunal, pe 14 februarie.

Ca urmare a acestei turnuri urâte care a apărut în procesul de divorţ al soţilor Lockwood, gemenele lor în vârstă de opt ani, Harper şi Finley, ar fi ajuns în grija departamentului pentru protecţia copilului din California. De ce nu în grija mamei? „Tribunalul a decis că este mai bine pentru ele să fie sub supravegherea autorităţilor, având în vedere dependenţa de droguri căreia i-a căzut victimă Lisa Marie în trecut“, a explicat această măsură avocatul Mychal Wilson, citat de HollywoodLife.com. Şi da, mama gemenelor a fost internată la dezintoxicare, cel mai recent, în august anul trecut.

Lisa şi gemenele Harper Vivienne Ann şi Finley Aaron Love.

Cu toate acestea, mama Lisei, Priscilla Presley, susţine altceva. „Lăsaţi-mă să clarific. Fetele nu au fost duse la adăpost şi nici nu se va întâmpla asta vreodată. Nepoatele mele stau la mine şi vor rămâne până se va rezolva chestiunea asta.“ În replică, Lockwood a declarat că fosta lui soţie duce un război de discreditare a lui, fără să se gândească că mărturia ei falsă (zice el) poate ajunge la urechile fetelor lor şi că acestea pot fi grav afectate emoţional. Mai mult, muzicianul susţine că deţine şi el imagini cu Lisa Marie goală şi drogată, iar acest comportament al soţiei sale se întâmpla pe când gemenele aveau nevoie de mama lor. Trează, de preferat.

Acuzaţii urâte din ambele părţi, aşadar, într-un proces a cărui miză par a fi mai degrabă banii, decât custodia copiilor. Lockwood cere ca moştenitoarea lui Elvis să îi plătească o pensie alimentară de 40.000 de dolari pe lună, pe lângă suma de 100.000 de dolari, cheltuieli de judecată. Asta deoarece, spune el, Presley a insistat ca muzicianul să lucreze doar pentru ea, iar acest lucru i-a distrus cariera. Însă chiar şi fetele din familii putred de bogate, a se citi Presley, se plâng de bani, iar Lisa ar avea datorii de milioane de dolari către fisc, atât în Statele Unite, cât şi în Marea Britanie, acolo unde a locuit o vreme. „Nu-mi amintesc când mi-am cumpărat ultima dată haine sau pantofi“, afirmă chiar fiica lui Elvis în declaraţia sa de la tribunal, adăugând că locuieşte în acest moment în casa fiicei sale din prima căsătorie, Riley Keough, alături de aceasta şi soţul ei.

Foto: Guliver/Getty Images/Rex