News

Lisa Rinna din "Melrose Place", probleme din cauza operaţiilor estetice. Cum era actriţa să rămână fără buze

Lisa Rinna din "Melrose Place", probleme din cauza  operaţiilor estetice. Cum era actriţa să rămână fără buze camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

În plină pandemie, actriţa care o întruchipa pe Taylor McBride în serialul “Melrose Place” se bucura zilele trecute de o plimbare în Los Angeles alături de soţul ei, actorul Harry Hamlin (68 de ani). Amândoi purtau haine sport, pălării şi ochelari de soare, iar Harry avea un suport care îi proteja nasul. În rest, amândoi erau de nerecunoscut.

Diva din „Melrose Place” joacă în astăzi în reality show-ul „The Real Housewives of Beverly Hills”. Lisa Rinna a figurat mulţi ani pe lista celor mai frumoase actriţe, dar operaţiile estetice i-au ştirbit din frumuseţe.

Într-un moment de sinceritate, diva de 56 de ani a recunoscut că a greşit atunci când a decis să îşi corecteze atât de mult faţa. Sătulă de bârfe, Lisa şi-a micşorat buzele, asta după ce, în 1986, le mărise şi le schimbase forma cu ajutorul siliconului. „Am fost nebună că le-am atins. La început, însă, totul a fost minunat ", a spus ea pentru People. După zece ani, siliconul a început să se scurgă, iar ţesutul s-a adunat în diferite locuri într-un mod inestetic. Rinna a încercat un tratament cu cortizon pentru a combate umflarea, dar asta a făcut ca buzele ei voluptoase să arate mult mai rău. Actriţa susţine că nu se va mai lăsa pe mâna vreunui chirurg plastician, dar nu intenţionează să renunţe la botox

Lisa Rinna şi soţul ei au trecut anul trecut prin momente cumplite şi din cauza fiicei lor, Amelia. Cei doi au descoperit că tânăra era la pas de moarte din cauza anorexiei. „Amelia are probleme cu mâncarea. Face doi paşi înainte şi un pas înapoi, nu este  şoară recuperarea’’ , a spus Lisa, care este căsătorită cu Harry de 23 de ani.

Cei doi s-au cunoscut în 1992 şi, pe lângă Amelia, mai au o fiică, Delilah, în vârstă de 22 de ani.

 

Modifică Setările