Lifestyle

Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ştefania şi Camelia Bălţoi au sărbătorit 14 ani de UTV

Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ştefania şi Camelia Bălţoi au sărbătorit 14 ani de UTV

Ce mişto e când la ziua ta se strâng cei mai buni prieteni şi vă distraţi, ca la 14 ani, nu? Ce tare e când faceţi ce vă place şi îi faceţi şi pe alţii fericiţi, eh?

 Ei bine, la împlinirea a 14 ani de UTV unii dintre cei mai difuzaţi artişti au venit alături de vedetele postului tv Liza Sabău, Andreea Din şi Daniela Untu să petreca o seară, în oraş. Siii nu orice fel de seară, ci o sărbătoare alături de toţi cei prezenţi la ParkLake Shopping Center. 

 Înarmaţi cu sute de baloane şi zeci de gogoşi de la “Hello Donuts”, Liviu Teodorescu, Nicole Cherry, Speak, Ştefania şi superba colegă de la Digi Sport, Camelia Bălţoi, au invadat food court-ul mall-ului din IOR şi au dăruit tuturor celor invitaţi în primul rând bucurie, apoi baloane, gogoşi delicioase şi o cântare ad hoc de “la revedere” atunci când au plecat.

 

 “Cea mai frumoasă sărbătoare este cea alături de oamenii care ne privesc zi de zi la televizor” ne-a spus Liza Săbău, cea mai aventurieră vedetă UTV, chiar înainte de a dărui o cutie cu gogoşi roz şi un manunchi de baloane unui grup de tineri venit să-l asculte pe Liviu Teodorescu cântând la chitară.

 “Asa e! Şi cel mai tare a fost să vedem cum se bucură cu toţii atunci când am făcut cinste de ziua noastra” a aprobat şi colega ei, Daniela Untu, cea care vorbeşte “Pe limba ta” în fiecare luni, la UTV.

 Ceea ce s-a dorit a fi doar un eveniment scurt, pop-up, care să îi surprindă plăcut pe cei prezenţi în mall s-a prelungit în momentul în care Liviu Teodorescu, cu o chitară la purtător s-a hotărât să le şi cânte ceva de “La mulţi ani” fetelor de la UTV şi colegei Camelia Bălţoi de la Digi Sport.  Momentul a strâns aplauze şi mulţumirile fetelor, iar profa de dans de la UTV, Andreea Din, a remarcat că: “Ne-a lăsat cu gura căscata! Şi pe noi şi pe toţi prietenii strânşi în jurul nostru. Şi el şi Nicole Cherry şi Speak şi Ştefania, cu toţii au fost minunaţi şi le mulţumim tare pentru tot ajutorul. Abia aşteptăm să mai sărbătorim impreuna”.

La final de zi de “nastere” mulţumim tuturor pentru ajutor, ParkLake Shopping Center pentru găzduire şi Hello Donuts pentru îndulcire! Pentru mai multe poze şi videos de la “locul faptei” hai cu noi pe www.utv.ro şi pe pg de facebook utvromania.