News

Liviu Teodorescu: „Să asculţi scuzele cuiva care te-a făcut să suferi e cel mai greu“ VIDEO

Liviu Teodorescu: „Să asculţi scuzele cuiva care te-a făcut să suferi e cel mai greu“ VIDEO

După ce a prezentat publicului întreaga lui „Listă de păcate“, formată din şapte piese, Liviu Teodorescu îţi spune „Ascultă“.

Noul single este acea piesă pe care să o asculţi pe repeat, care îţi cânta sentimentele din suflet atunci când eşti la pământ. Scris şi produs de Liviu Teodorescu, single-ul te face să simţi emoţia încă de la primele acorduri, iar ritmul te ridică la dans.

Iertarea de sine poate fi uneori cea mai dificilă. Există posibilitatea ca inconştient să ne temem de iertare, să ne temem să ascultăm cuvintele. Pentru asta există muzică, cea care transmite prin vibraţii de sunet cele mai intense mesaje.

„Să asculţi scuzele cuiva care te-a făcut să suferi e cel mai greu. Să-l ierţi e şi mai greu. În piesa asta o fac să sufere şi încerc din răsputeri să mă revanşez, aducându-i o remorcă întreagă de flori. Dacă vă întrebaţi cât de reală e povestea, ei bine, toţi am trecut prin asta măcar o dată. Eu am trecut sigur“, a spus Liviu Teodorescu.

Videoclipul regizat de Criss Blaziny a fost filmat la Gura Portitei, între Marea Neagră şi limanul Goloviţa din Delta Dunării. Plin de culoare, acesta îl pune pe Liviu Teodorescu între două femei, iar dacă una dintre ele a reuşit să îl asculte, veţi vedea la final.