Vedete

Liviu Vârciu este infectat cu coronavirus. Primele declaraţii: "L-am luat fix de Crăciun"

Liviu Vârciu este infectat cu coronavirus. Primele declaraţii: "L-am luat fix de Crăciun" camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Are parte de momente delicate chiar în preajma sărbătorilor de iarnă. Prezentatorul de la Antena 1 este infectat cu noul virus. 

Liviu Vârciu a anunţat pe pagina sa de Instagram că a fost depistat pozitiv cu Covid-19. Vedeta de la Antena 1 se pare că va petrece Crăciunul, dar şi Revelionul în izolare. Prezentatorul a glumit despre toată această situaţie, se pare că se simte bine şi va depăşi situaţia incomodă. 

„Crăciun fericit dragilor să fiţi sănătoşi că e cel mai important şi dacă vine Moş Crăciun la voi şi-l vedeţi să-i spuneţi să nu vină la mine. Sunt izolat! Da, l-am luat! Trebuie să ştii când să faci Covid, nu aşa. L-am luat fix de Crăciun”, a dezvăluit Liviu Vârciu.

Actorul a declarat că se simte bine, iar singurele simptome sunt nişte dureri de cap.  „E bine ca nu imi mai bat capul cu Moş Crăciun, că n-are cum să vină. Îi e frică să nu se îmbolnăvească. Sunt bine, sunt sănătos, am capul un pic greu, dar oricum îl am mare. Vă pup, vă iubesc. Să aveţi sărbători liniştite, fericite şi purtaţi mască, că e groasă. Acum de sărbatori e groasă”, a glumit Liviu Vârciu.

Modifică Setările