Fashion

Liz Taylor şi Marilyn Monroe, cele mai elegante femei din istorie

Liz Taylor şi Marilyn Monroe, cele mai elegante femei din istorie

Vedetele anilor ‘50, în care Hollywoodul a cunoscut o adevărată epocă de aur, sunt considerate a fi cele mai elegante femei din istoria recentă. Cel puţin aşa se arată într-un sondaj realizat de site-ul RoxyPalace.com, pe un eşantion de 1.000 de bărbaţi, care au votat deceniul în care femeile au fost cel mai seducătoare.

Participanţii au privit diverse imagini ce prezentau tendinţele vestimentare din ultimele şase decenii şi au acordat note. Vedetele anilor ‘50 au ocupat prima poziţie în acest sondaj, cu un procentaj de 32%. Cele care au marcat anii 2000 ocupă locul al doilea, cu 23% din totalul voturilor exprimate, iar celebrităţile anilor 60 ocupă ultima poziţie a podiumului, cu 16% din voturi.

La polul opus, anii 80 reprezintă deceniul în care femeile au purtat ţinutele vestimentare cel mai puţin atractive, acest deceniu obţinând doar 8% din voturi.

„Anii '50 reprezintă epoca de aur a eleganţei stilistice. Atunci când vorbim despre anii '50, vorbim despre Marilyn Monroe, Marlene Dietrich, Elizabeth Taylor şi Ingrid Bergman“, susţine purtătorul de cuvânt al cazinoului online RoxyPalace.

Foto: Hepta