News

Locuiau în rulote, iar acum deţin unele dintre cele mai luxoase vile construite vreodată

Locuiau în rulote, iar acum deţin unele dintre cele mai luxoase vile construite vreodată

Nu s-au născut în puf! Ci au fost nevoiţi să cunoască sărăcia lucie şi grija zilei de mâine până să ajungă superstarurile din ziua de azi, care se lăfăie în vile impresionante şi îşi satisfac orice moft.  

Selena Gomez

Mama ei, Mandy Kornett, a adus-o pe lume când avea numai 16 ani şi prea puţine resurse financiare ca să îi ofere fiicei ei un trai măcar decent. Părinţii vedetei au divorţat pe când ea avea 5 ani, iar situaţia micuţei s-a înrăutăţit chiar din acel moment. Nu de puţine ori, Mandy nu avea cum să o hrănească pe copilă sau chiar să-i asigure un acoperiş deasupra capului.

Mutate din Texas în LA, mama şi fiica au început viaţa de la zero. Actriţă de meserie, Mandy căuta proiecte profesionale în care să se implice şi, de ce nu?!, s-o implice chiar şi pe fiica ei. Astfel, Selena a primit, la numai 9 ani, primul ei rol, în Barney and Friends.

Însă lucrurile s-au îmbunătăţit abia mai târziu, cariera pe micul ecran şi pe scenă a lui Gomez luând avânt tot mai mult în anii ce au urmat. Iar lipsurile materiale au pierit din viaţa ei, vedeta deţinând, în momentul de faţă, o avere de 50 de milioane de dolari şi locuind în vile luxoase.

Modifică Setările