Meghan & Harry

Locul secret în care Meghan şi Harry ţin petreceri alături de familia Clooney şi Serena Williams! Locaţia este veche de 300 de ani

Locul secret în care Meghan şi Harry ţin petreceri alături de familia Clooney şi Serena Williams! Locaţia este veche de 300 de ani camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Sunt prieteni cu foarte multe vedete, iar atunci când îi primesc în vizită, Meghan Markle şi Prinţul Harry au grijă ca nimeni să nu afle acest lucru. Însă cum este posibil acest lucru, ţinând cont că paparazzi sunt aproape non-stop pe urmele lor?

Jurnaliştii de la Daily Mail au făcut o mică investigaţie şi aşa au ajuns la ferma Cotswold, o locaţie veche de 300 de ani care se află în Oxfordshire şi care valorează 2,5 milioane de lire sterline.

Din câte se pare, acesta este locul secret în care Ducii de Sussex îşi primesc invitaţii şi unde ţin petreceri alături de aceştia, printre celebrităţile care i-au vizitat recent pe Meghan şi Harry fiind Amal şi George Clooney, Priyanka Chopra şi Nick Jonas, dar şi Serena Williams şi Doria Ragland. Potrivit presei din Marea Britanie, la ferma Cotswold există o casă care are patru dormitoare şi o altă locuinţă cu două dormitoare.

Presa din Marea Britanie notează că întreaga fermă ar trebui renovată, iar muncitorii ar urma să fie supravegheaţi chiar de Meghan Markle, mai ales că toate costurile s-ar putea ridica la peste 5 milioane de lire sterline.

„Este o locaţie fabuloasă, care are o privelişte de vis şi oferă foarte multă intimitate. Meghan Markle adoră acest loc“, a spus un apropiat de-al Ducilor de Sussex pentru The Sun.

Jurnaliştii britanici au notat în ultimii ani că şi Jeremy Clarkson, jurnalist devenit cunoscut la nivel mondial datorită emisiunii „Top Gear“, s-a stabilit de ceva timp tot în Cotswold, acolo unde are o fermă pe care a cumpărat-o în anul 2012 cu 4,25 de milioane de lire sterline.

Mai multe fotografii cu ferma din Cotswold pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările