News

Logodnă în costumul lui Adam. Ce actor de la Hollywood şi-a cerut iubita de soţie gol puşcă?

Logodnă în costumul lui Adam. Ce actor de la Hollywood şi-a cerut iubita de soţie gol puşcă? camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Este brunet, bine făcut şi cu succes la femei. Iar prima lui soţie a fost un topmodel superb, care a primit o cerere în căsătorie absolut memorabilă. Despre cine este vorba?


Despre John Stamos, vedeta serialului Full House, după care a suspinat un număr impresionant de femei. Ei bine, arătosul actor se afla într-o relaţie minunată cu Rebecca Romijn când şi-a dat seama că i-a venit rândul la însurătoare. Astfel, John a început să se gândească la un mod inedit de ce-şi cere iubita de soţie. Şi adevărul e că i-a ieşit din plin surpriza!


Cei doi s-au întâlnit în 1994, în culisele unei prezentări fashion cât se poate de speciale. Rebecca a urcat pe podium în lenjerie intimă creată de Victoria's Secret şi, deloc surprinzător, i-a captat privirile actorului aflat şi el la show-ul din New York.


Prima lor întâlnire amoroasă a fost la Disneyland, iar restul relaţiei lor a fost numai lapte şi miere. Sau cel puţin aşa părea în perioada în care îşi făceau planuri să-şi petreacă tot restul vieţii împreună. În 1997, starul hollywoodian era convins că-şi găsise jumătatea, pe care trebuia doar s-o impresioneze atât de mult încât să accepte să se logodească cu el.

Ce a făcut?

Modifică Setările