News

Logodna Prinţului Harry cu Meghan Markle, anunţată la Palatul Regal, într-o şedinţă secretă. Ce fel de nuntă plănuieşte cuplul?

Logodna Prinţului Harry cu Meghan Markle, anunţată la Palatul Regal, într-o şedinţă secretă. Ce fel de nuntă plănuieşte cuplul?

Prince Harry and his girlfriend Meghan Markle attend the wheelchair tennis competition during the Invictus Games in Toronto, ON, Canada, Monday September 25, 2017. This is Prince Harry's first public appearance with Markle. Photo by Nathan Denette/CP/ABACAPRESS.COM

Se pare că, în cursul zilei de ieri, a avut loc, în mare secret, o întâlnire cu întregul personal al Palatului Regal, care a fost informat cu privire la planurile de viitor ale Prinţului Harry cu Meghan Markle.

O sursă regală a declarat că anunţul a fost făcut în cadrul unei întâlniri secrete care a avut loc ieri la Palatul Regal. Angajaţii au fost informaţi despre planurile de măritiş dintre cei doi şi că îndrăgostiţii vor să apuce să rezolve câteva probleme legate de organizarea traiului lor împreună înainte de-a face marele anunţ.

Însăşi Regina Elisabeta a II-a a fost prezentă la întâlnirea în care angajaţii de la Palat au aflat că Prinţul Harry şi Meghan nu îşi doresc o nuntă tradiţională.

Aceeaşi sursă le-a spus celor de la Daily Mail că cei doi îndrăgostiţi vor face anunţul oficial în orice moment de acum începând şi până la sfârşitul anului. "S-au logodit deja, dar nu fac încă anunţul pentru că îşi doresc ca, înainte de asta, să apuce să plănuiască în ce casă vor locui împreună şi alte astfel de lucruri", a declarat sursa regală.

Presa din întreaga lume urmăreşte cu sufletul la gură orice veste venită din partea Palatului Regal, aşteptând comunicatul care va confirma logodna dintre Prinţul Harry şi Meghan Markle de la o zi la alta.

Speculaţiile cu privire la logodna celor doi au început să apară încă de acum câteva săptămâni, când au circulat primele zvonuri cu privire la propunerea în căsătorie pe care actriţa americană ar fi primit-o deja de la prinţul britanic.

Până şi casele de pariuri din Marea Britanie urmăresc cu mare atenţie tot ceea ce se petrece cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci din lume şi aleasa lui. Astfel, au decis că se pot face pariuri legate şi de momentul în care se va face anunţul oficial despre logodna celor doi.