Vedete

Lora a pozat în ipostaze sexy în Bali. Cântăreaţa e blocată acolo de la începutul lunii martie

Lora a pozat în ipostaze sexy în Bali. Cântăreaţa e blocată acolo de la începutul lunii martie camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Lora este de luni de zile în Bali, a mers în vacanţă, dar din cauza pandemiei de coronavirus este blocată acolo. Vedeta se bucura de soarele de acolo, de peisaje, iar recent a pozat provocator, chiar fără sutien. 

Lora şi Ionuţ Ghenu sunt blocaţi în Bali de mai bine de trei luni din cauza pandemiei de coronavirus. Cei doi au fost nevoiţi să îşi caute de mai multe ori cazare, iar zborurile spre România le-au fost anulate de mai multe ori din cauza numărului ridicat de îmbolnăviri.

Cântăreaţa se bucură de peisajele exotice alături de iubitul ei, însă doreşte să ajungă mai repede acasă pentru a-i fi alături fratelui. Iată că artista este din ce în ce mai îndrăzneaţă atunci când vine vorba de fotografii, ea a renunţat recent la sutienul costumului de baie şi a pozat aşa. A urcat imagine pe reţelele de socializare şi a avut şi un mesaj amuzant: 

"..şi ce-ai făcut mamaie atâta timp pe insula aceea pustie în timpul Pandemiei din 2020? - M-am spălat des mamaie. M-am spălat des."

Priviţi imaginea în galeria foto!

LORA, despre izolarea din Bali: "Unii oameni m-au jignit..."

Blocată în Bali de la începutul crizei Covid, alături de iubitul ei, Ionuţ Ghenu, Lora ne-a povestit cu sinceritate despre cum trăieşte pandemia pe acele meleaguri, unde totul pare o vacanţă nesfârşită.   Este cel mai îngrozitor an trăit de mine“, mi-a mărturisit Lora, de la 10.000 de kilometri distanţă de România. Cine şi-ar fi închipuit că va spune asta din mijlocul paradisului numit Bali? Dar adevărul este că pentru Lora, anul acesta a fost unul cumplit de greu, început cu decesul mamei ei, care a pierdut lupta cu cancerul.

O suferinţă pe care a încercat s-o aline cât de puţin cu o călătorie pe acest tărâm spiritual, unde a plecat la începutul lui martie, împreună cu iubitul ei, Ionuţ Ghenu, cu speranţa că îşi va regăsi echilibrul. Planurile le-au fost, însă, date peste cap de pandemia care i-a blocat atât de departe spre casă, în nişte locuri care, atunci când nu mai sunt destinaţie de vacanţă, capătă nuanţe stranii. Invidiată, probabil, de mulţi pentru zona de vis în care i s-a întâmplat să trăiască această perioadă de distanţare socială, Lora ne-a povestit cum se văd cu adevărat lucrurile de acolo. Din fericire, însă, după o perioadă mai grea, acum cei doi se simt mult mai bine.    

Foto: Facebook

Modifică Setările