Multimedia

Lora are un clip nou filmat la circ

Lora are un clip nou filmat la circ

Lora lansează #Valul, un proiect extrem de ambiţios, o piesă cu un mesaj puternic şi un videoclip poveste cinematografică, ce completează perfect atmosfera single-ului.

Iura Luncaşu, regizorul clipului, transpune stările  personajului principal, supus legii dualităţii, divizat între alb şi negru, zi şi noapte, yin şi yang. Cunoscut pentru producţiile de succes “Numai iubirea”, “Inimă de ţigan”, “Regina” sau “Iubire şi onoare”, Iura Luncaşu a reuşit să aducă o viziune regizorală unică şi să transforme clipul Lorei într-o creaţie artistică aparte.

“Am scris această piesă acum un an, într-o tabără de muzică, împreună cu băieţii de la Fly Records. Este o piesă ce descrie foarte bine mentalitatea mea într-o situaţie pe care am trăit-o şi pe care am perceput-o ca pe un circ. A ajuns în această formă finală cu contribuţia băieţilor de la Fly Records şi a lui Şerban Cazan de la HaHaHa Production. Mi-am dat seama că eu trebuie să cânt această piesă şi sunt recunoscătoare că am lucrat cu oameni atât de talentaţi pentru acest single. Îi mulţumesc, în primul rând, regizorului Iura Luncaşu pentru că a spus ‘Da’ propunerii mele de a colabora la acest clip plin de nuanţe şi metafore, tuturor oamenilor implicaţi, începând cu echipa Circului Globus şi continuând cu prietenii, fanii şi echipa de producţie; toţi au rezistat eroic timp de 22 de ore cât a durat filmarea. Sper să ajungă repede la inimile voastre şi să vă dea acea doză de ‘haz de necaz’, atât de importantă în ziua de azi. Mereu a voastră, Lora”. 

Modifică Setările