Vedete

Loredana Groza a pozat complet goală la 50 de ani. Fanii i-au spus că a exagerat

Loredana Groza a pozat complet goală la 50 de ani. Fanii i-au spus că a exagerat camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Are 50 de ani, dar pozează precum o adolescentă! Loredana Groza a apărut complet goală într-o fotografie pe reţelele de socializare! Unii dintre fani au felicitat-o pentru felul în care arată, alţii au criticat-o. 

Loredana Groza pare că se bucură de perioada în care nu are concerte şi călătoreşte foarte mult. Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani s-a bucurat prima dată de câteva săptămâni la soare în Tulum, Mexic, iar acum se află în Maldive. 

Se relaxează, se bucură de soare, de plajă şi face cele mai...îndrăzneţe poze! Şi de data aceasta, cântăreaţa a uimit! Loredana Groza s-a pozat în cada plină cu spumă. Se poate observa că nu poartă nimic pe ea, nici măcar lenjerie intimă. Unii fani au felicitat-o pe reţelele de socializare pentru felul în care arată, alţii au criticat-o:

"Acum 4-5 ani abia abia vedeai un picior gol.. anul asta cu spuma pe s..i, la anul direct Playboy. Bunicuţa din Playboy 😂😂😂😂 (...) Cam exagerezi, totuşi. (...) Când treci la filme pentru adulţi?"

Aşa se menţine în formă Loredana Groza la 50 de ani. Ce sport practică de şapte ani

A stârnit comentarii acide când a apărut fie la televizor, fie în mediul online în ţinute provocatoare, unele dintre ele minuscule care i-au pus imediat în valoare silueta. Avea şi dreptate să se mândrească cu corpul său tonifiat, mai ales că face eforturi pentru a arăta aşa.

Loredana Groza a adoptat în urmă cu ani de zile cu stil de viaţă sănătos. Are grijă nu doar la dietă, la sport, ci şi la programul zilnic de odihnă, la recreere. Privind alimentaţia sa, cântăreaţa a declarat că nu pofteşte la dulciuri, preferă fructele. „Silueta mea nu e neapărat rezultatul unei diete, ci al unui mod de viaţă, care ţine de disciplină, de relaţia cu mâncarea, cu sportul, cu odihna, cu tot ceea ce îţi menţine mintea şi trupul în armonie. Nu există nimic fără sacrificii, sunt foarte multe atracţii şi distracţii, important e să te cunoşti, să ştii ce îţi face bine. Din fericire, nu poftesc la dulciuri şi nici la pâine. Nu am pofte. Poate doar la un fruct în plus. Îmi plac aproape toate fructele, de sezon şi proaspete să fie”, a declarat Loredana Groza, conform Libertatea.

Foto: Facebook

Modifică Setările