News

Loredana Groza, de nerecunoscut la 49 de ani! Are un corp de invidiat şi îşi arată pătrăţelele pe Instagram

Loredana Groza, de nerecunoscut la 49 de ani! Are un corp de invidiat şi îşi arată pătrăţelele pe Instagram camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Este una dintre cele mai iubite artiste din România, cu o carieră de zeci de ani în spate, însă în ultimele luni Loredana Groza a ajuns de nerecunoscut.

Chiar dacă nu a oferit vreo informaţie despre transformările pe care le-a suferit, vedeta este acuzată de internauţi că a recurs la ajutorul esteticianului pentru a avea un corp de invidiat la 49 de ani.

Pe lângă intervenţiile despre care se vorbeşte pe internet şi pe care Loredana Groza nu le recunoaşte, un lucru este cert: vedeta merge la sală des şi le arată acest lucru şi fanilor ei. În urmă cu mai puţin de o oră, cântăreaţa a postat pe Instagram o fotografie în care îşi arată pătrăţelele, imaginea strângând rapid peste 1.000 de like-uri.

În ultimele săptămâni, Loredana Groza a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii de la plajă, demonstrându-le tuturor că are un corp de invidiat.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO