News

Loredana Groza, implicată într-un alt proiect de televiziune. Va fi jurat la "Next star", la Antena 1

Loredana Groza, implicată într-un alt proiect de televiziune. Va fi jurat la "Next star", la Antena 1 camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Loredana Groza s-a concentrat în ultima perioadă asupra concertelor sale. Iată că va reveni curând într-un proiect de televiziune, va fi jurat la "Next star", la Antena 1. 

După o colaborare de aproape 20 de ani cu televiziunea Pro TV, Loredana Groza urmează să meargă la postul concurent, Antena 1, scrie Unica.ro.

Se pare că celebra cântăreaţă renunţă la postul Pro TV şi se îndreaptă spre Antena 1, unde urmează să fie jurată în cadrul emisiunii de talente „Next Star”.

Se ştie deja că Loredana Groza a început colaborarea cu Pro TV  în anul 1996. În 2011, când a apărut primul sezon al emisiunii „Vocea României”, Loredana Groza s-a numărat printre juraţii emisiunii. Ea a continuat să fie jurat la „Vocea României” timp de şapte sezoane, până în anul 2017. De asemenea, ea a fost în 2019 căpitanul celor 100 de artişti din juriul emisiunii „Cântă acum cu mine”. 

Loredana Groza şi-a surprins din nou fanii: apare în lenjerie intimă pe internet

De o bună perioadă de timp, Loredana Groza este mai provocatoare ca oricând pe reţelele de socializare.

Dacă a început prin a posta fotografii de la sala de fitness, în care îşi arăta abdomenul, sau poze realizate la plajă, recent artista şi-a făcut şi un selfie în oglindă, în care purta, în partea de jos, doar chiloţi, peste care nu avea niciun alt articol vestimentar.

Loredana Groza a postat şi mai multe story-uri în care este filmată la machiaj, fiind îmbrăcată în lenjerie intimă. Ea a postat şi în feed o astfel de fotografie, care a primit instant peste 7.000 de like-uri.

Modifică Setările