News

Loredana Groza, mai sexy ca niciodată, la 48 de ani. S-a pozat aproape goală pe Instagram!

Loredana Groza, mai sexy ca niciodată, la 48 de ani. S-a pozat aproape goală pe Instagram! camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Nu este niciun secret că Loredana Groza este una dintre cele mai frumoase femei din România. Chiar dacă anii au trecut, cântăreaţa se menţine în formă şi parcă arată mai bine de la o zi la alta.

Deşi ne-am obişnuit cu stilul ei vestimentar super sexy şi cu replicile cu conotaţie sexuală pe care le oferea concurenţilor de la „Vocea României“ de care era atrasă, cea mai recentă fotografie postată de Loredana Groza pe Instagram depăşeşte imaginaţia oricui.

Vedeta s-a fotografiat la mare, într-un costum de baie care îi pune în evidenţă corpul, iar like-urile au început să curgă rapid. În mai puţin de o oră de când a postat poza, Loredana Groza a strâns aproape 2.500 de like-uri, iar majoritatea comentariilor primite de la fani au fost parcă trase la indigo: „WOW“.

„Deasupra umbrelor de albastru infinit, am întotdeauna stânca mea sub tălpi, care îmi dă putere şi adevăr“, a fost mesajul care a însoţit fotografia.

Modifică Setările