News

Lorena Balaci, amintiri despre tatăl său, Ilie Balaci, la un an de la dispariţie: "L-am pierdut şi pe tata, şi cel mai bun prieten." VIDEO

Lorena Balaci, amintiri despre tatăl său, Ilie Balaci, la un an de la dispariţie: "L-am pierdut şi pe tata, şi cel mai bun prieten." VIDEO

Iată ce spune fiica unuia dintre cei mai iubiţi fotbalişti români ai tuturor timpurilor, la un an de la moartea acestuia.

Pe Lorena Balaci o putem vedea zâmbind iarăşi, deşi amintirile despre tatăl său o năpădesc adesea şi nu toate sunt vesele.

"Sinceră să fiu, eu încă nu realizez. Am momente în care îl aştept să vină, am momente în care mă gândesc că e plecat în străinătate, cum de altfel era foarte mult timp plecat şi cred că cumva creierul meu s-a setat aşa, mă gândesc tot timpul că e undeva. E greu oricum, este foarte greu pentru oricine care pierde pe cineva drag este cumplit! Dorul este cumplit!", a recunoscut Lorena Balaci într-un interviu pentru Antena Stars.

"Pe tata l-am visat o singură dată de când a murit şi atunci nu mi-a spus nimic, l-am văzut aşa mai de departe", a mai dezvăluit aceasta.

Care era relaţia dintre Ilie Balaci şi fiica sa? "Tata mereu îmi spunea: "Loreno, noi suntem prieteni, nu suntem tată şi fiică, pentru că atunci când te superi pe un prieten chiar te superi. Aşa, când te superi pe fiica ta, mai treci cu vedere. Pentru mine, asta a fost foarte important. S-a creat această legătură de prieteni între noi şi îmi doream să nu-l dezamăgesc. Nu pe Ilie Balaci, ci pe prietenul meu cel mai bun. Şi atunci mi-a fost, într-adevăr, cel mai greu, pentru că l-am pierdut şi pe tata, şi cel mai bun prieten."

Iată şi o lecţie importantă primită de Lorena Balaci de la legendarul său tată: "Tata îmi spunea întotdeauna: "Lore, când ieşi din casă, nu ştie nimeni câţi bani ai în buzunar. Mergi cu capul sus!" Tot timpul mi-a dat de înţeles că banii din buzunar nu contează atât de mult cât contează demnitatea ta ca om. Tata a făcut parte din categoria părinţilor care şi-a lăsat copiii să-şi înfrunte temerile, să-şi înfrunte problemele, să-şi trăiască propriile experienţe şi asta a fost o lecţie pentru viitoare mamă Lorena. Iar tata ne-a lăsat (pe mine şi pe sora mea, n.r.) totalmente libere, libere în deciziile noastre." 

Memorabilă rămâne, însă, întâmplarea petrecută chiar la naşterea Lorenei: "Acum 41 de ani, când m-am născut eu, nu era ecograf. Tata era cu piciorul în ghips, când m-am născut eu, şi l-a sunat una dintre asistentele de la spital, o verişoară a lui, şi i-a spus: "Ilie, avem o fată!", şi el a zis: "Hai, taci din gură, că e 1 aprilie!", şi zice: "Eşti nebun? Avem o fată!" Sigur că, în momentul în care a venit la maternitate şi m-a văzut... Culmea e că în ziua aia m-am născut eu şi cu 7 băieţi, eu singura fată. Cred că de-atunci mi s-a pecetluit cumva soarta, că şi lucrez numai cu bărbaţi!" 

Iată ce a mai povestit Lorena Balaci pentru Antena Stars: