Vedete

Lourdes Leon în sexy lenjeria Rihannei. Cum a apărut fiica Madonnei

Lourdes Leon în sexy lenjeria Rihannei. Cum a apărut fiica Madonnei camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Savage x Fenty este afacerea cu care Rihanna a ajuns cea mai bogată artistă. Iar show-ul de prezentare a noii colecţii se anunţă incendiar, pe măsura faimei de care beneficiază.

Spectacolele de prezentare sunt extrem de elaborate şi Rihanna promite surprize majore pentru colecţia ce apare azi, 24 septembrie şi va fi transmisă pe Amazon Prime Video.

Zeci de vedete şi modele de renume colaborează cu cea care a ajuns în topul miliardarilor, devenind astfel cea mai bogată cântăreaţă din lume şi a doua cea mai bogată femeie din showbiz, după Oprah Winfrey, potrivit Forbes.

Artista în vârstă de 33 de ani a ajuns la o avere de 1,7 miliarde de dolari din afacerile cu lenjerie intimă, cosmetice şi din muzică. Cea mai mare parte a averii sale (1,4 miliarde dolari) a fost dobândită din afacerea Fenty Beauty, unde Rihanna deţine 50% din companie.

Printre numele importante care vor purta cele mai noi creaţii ale Rihannei se află Gigi Hadid, Erykah Badu, Emily Ratajkowski, Irina Shayk, Adriana Lima, Vanessa Hudgens, Behati Prinsloo şi Sabrina Carpenter.

De asemenea, o invitată surpriză este Lourdes Leon, fiica Madonnei, o apariţie excentrică de fiecare dată şi cu un aspect aparte, întrucât militează pentru naturaleţe, ea etalând la multe ţinute, cu nonşalanţă, părul de la subraţ.

Lourdes Leon le-a oferit fanilor ocazia să admire în detaliu ţinuta pe care o va purta, o ţinută extrem de HOT, cu lenjerie din latex si dantelă.

Tânăra de 24 de ani poartă machiaj extravagant, în ton cu ţinuta de vampă pe care o prezintă.

Savage x Fenty Vol. 3 se anunţă a fi extrem de sexy, ca precedentele show-uri puse la cale de Rihanna.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările