Lifestyle

Luana Ibacka se pregăteşte să devină nutriţionist şi antrenor de fitness cu acte în regulă

Luana Ibacka se pregăteşte să devină nutriţionist şi antrenor de fitness cu acte în regulă camera-retro icon Vezi galeria 6 poze

Preocupată mereu de un stil de viaţă sănătos, celebra fotografă şi designer de interioare a decis să se specializeze în domeniul întreţinerii corporale.

Luana Ibacka a fost dintotdeauna o femeie cu o siluetă de invidiat, mereu atentă la aspectul fizic, dar şi la sănătate. Şi asta nu doar pentru că lucrează în domeniul lifestyle de o viaţă! Fotografă renumită şi pasionată de estetică, design interior, dar şi de dans, Luana Ibacka a admirat mereu frumosul şi l-a pus întotdeauna în valoare, fie prin pictoriale în reviste, fie prin emisiuni televizate ori spectacole organizate de ea însăşi.

Acum a venit timpul, crede ea, să pună în valoare frumuseţea corpului uman şi dintr-o altă perspectivă. Pentru că îşi doreşte să aprofundeze domeniul fitness-ului şi nutriţiei, aceasta a decis să se înscrie la cursuri specializate, fiind de părere că, indiferent cât de multe cunoştinţe poate acumula un om într-o sală de fitness, lipsa de experienţă îşi spune cuvântul şi este necesar să înveţe noţiunile corecte, fie ele de antrenament, nutriţie sau remodelare corporală.

“Nu o dată în viaţă, m-am înfuriat la sală, pentru ceea ce eu consideram superficialitate, uneori chiar prostie, în ceea ce priveşte antrenamentele şi exerciţiile fizice. Când nu ştii nimic, mai tolerezi situaţii neclare, însă pe măsură ce avansezi în vârstă, în măsura în care azi ne sunt disponibile instrumente ştiinţifice şi o întreagă industrie în ceea ce priveşte remodelarea corpului, ai pretenţii din ce în ce mai mari”, ne spune Luana, care doreşte să devină personal trainer şi tehnician nutriţionist pentru a putea aplica aceste cunoştinţe atât în propriile programe cât şi în cariera ei de body&beauty coach.

De peste 5 ani lucrez cu corpul şi deja înţeleg ce înseamnă un stil de viaţă experimental – pentru că acesta este modelul meu mental. Privesc cu sinceritate şi compasiune sute de persoane în anturajul meu, care sunt confuze privind dieta şi sportul, care sunt nemulţumite de cum arată şi de cum se simt. Mi-am găsit o echipă şi o şcoală cu experienţă, Fitness Education School, cu care am rezonat de la primul antrenament şi prima vizită. Întotdeauna aleg să mă perfecţionez alături de oameni cu care vibrez, cu care sunt pe aceeaşi undă. Ne aşteaptă sute de ore de practică împreună şi precizez că seriozitatea, atenţia şi rigoarea sunt punctele pe care vreau să le ating - când vine vorba de efectuarea fiecărui exerciţiu sau program în parte”, a mai spus Luana Ibacka.

Modifică Setările