News

Lucian Bute face nuntă cu 450 de invitaţi

După petrecerea de cununie, organizată săptămâna trecută la Buşteni, la Castelul Cantacuzino, Lucian şi Elena vor face weekendul acesta şi cununia religioasă, la Galaţi.

Sâmbătă, cu mic cu mare, nuntaşii se vor strânge pe la orele după-amiezii (17.00) la biserică să-i vadă pe Lucian şi Elena căsătoriţi în faţa altarului.

Apoi, după slujbă, invitaţii vor merge să sărbătorească marele eveniment la complexul Viva din oraş, unde a fost amenajat un cort imens pe terenurile de tenis ale clubului. Şi, pentru că mirii se aşteaptă să petreacă alături de 450 de oaspeţi, persoane, Lucian a închiriat un hotel întreg pentru cazarea celor care nu sunt din Galaţi.

În ceea ce priveşte meniul, chef-ul complexului unde va avea loc evenimentul a declarat că va fi unul "fusion", care va încerca să combine produsele tradiţionale româneşti cu cele europene extrem de rafinate.

Acesta a spus că vor fi servite brânzeturi italiene, peşte de Dunăre, turnedo de vită Rossini, preparate din vânat, fructe de mare şi salate exotice, dar nu vor lipsi nici sărmăluţele în cuib de mămăligă şi vinul românesc.

Atmosfera va fi întreţinută de artişti precum Mioara Velicu şi formaţia Provincialii.

Cât despre ţinută, mirele a ales să poarte un costum de ceremonie creat de Alex Ciucu, din colecţia care a fost prezentată şi la Monaco.

„Am stabilit împreună modelul pornind de la dorinţele lui. Varianta finală cuprinde o redingotă neagră cu rever din brocart, pantalon negru şi două camăşi albe. În timpul zilei, la gât va purta lavaliere, iar seara, papion. Mă bucur mult că a acceptat să îi fac şi vesta, după ce i-am precizat că nu trebuie neapărat să o poarte pe sub redingotă, ci să o îmbrace de la momentul dansului încolo. În felul acesta, va fi în continuare elegant, dar mai liber în mişcări“, declară Alexandru Ciucu.