News

Lucian Lupu (Zapp) a fost desemnat unicul supravieţuitor. Merita acest titlu?

Lucian Lupu (Zapp) a fost desemnat unicul supravieţuitor. Merita acest titlu?

După 44 de zile petrecute în cele mai grele condiţii în Filipine, dintre care marea majoritate pe Insula exilului, Lucian cunoscut sub numele de Zapp a câştigat, ieri seară, titlul de unicul supravieţuitor şi marele premiu în valoare de 100.000 de euro.

“Mă simt excepţional, de fapt e un cuvânt mic. Mă simt aşa cum mi-am dorit să mă simt de la început: câştigător!”, a spus Lucian chiar după ce a aflat că el este câştigătorul Supravieţuitorul.

Lucian - Castigatorul Supravietuitorul
Lucian, cu premiul cel mare

Finala show-ului Supravieţuitorul s-a desfăşurat live, ieri, la Pro TV. Lucian, Otniela şi Iulian, finaliştii desemnaţi în Filipine, au fost puşi faţă în faţă cu juraţii pe care i-au eliminat chiar ei din show: Adina, Andreea, Raisa, Mircea A., Mircea S., Andrei şi Robert. Alături de ei au fost şi concurenţii eliminaţi înainte de unificarea triburilor. A fost ultima ocazie în care cei 18 concurenţi au putut să îşi spună aşteptările, dezamăgirile şi şi-au amintit de momentele frumoase petrecute în show-ul Supravieţuitorul.

Dragoş Bucurenci, prezentatorul Supravieţuitorul, a adus, apoi, în platou urna sigilată în care se aflau voturile juraţilor, iar Lucian a aflat, în direct, că el a fost desemnat câştigătorul Supravieţuitorul. El a primit 4 voturi, de la Adina, Andreea, Mircea Amza şi Raisa, Iulian a fost votat de Mircea Sărac şi Robert, iar Otniela a primit numai un vot, de la Andrei.

finalistii ok
Finaliştii, în platoul Pro TV

Publicul şi-a spus şi el cuvântul şi a desemnat-o pe Diana cel mai simpatic supravieţuitor. Timp de o săptămână, românii şi-au putut susţine preferatul, iar voturile şi-au spus cuvântul. Diana a fost foarte emoţionată în momentul în care a aflat că este concurentul preferat al publicului: “Acest premiu înseamnă foarte mult pentru mine! Sunt foarte fericită şi a fost o adevărată surpriză. Le mulţumesc tuturor pentru sustinere şi apreciere”.

Timp de 44 de zile, concurenţii din Supravieţuitorul au trecut prin experienţa vieţii lor, şi-au format o microsocietate, au format prietenii, alianţe puternice, iar fiecare şi-a făcut jocul în funcţie de propria strategie.

zapp
Zapp, în concurs