News

Lucruri mai puţin cunoscute despre Lidia Buble, Dorian Popa şi Pepe! Ce crezi că făceau în copilărie?

Lucruri mai puţin cunoscute despre Lidia Buble, Dorian Popa şi Pepe! Ce crezi că făceau în copilărie?

Cel de-al nouălea sezon al show-ului „Next Star“ a însemnat pentru juraţii Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa nu doar o mare bucurie să descopere pe această scenă cei mai talentaţi copii din România, ci şi o bună ocazie să-şi amintească de perioada copilăriei, de preocupările şi păţaniile lor de atunci.

Aşa se face că, la filmări s-a aflat că Dorian Popa şi-a tăiat limba pe jumătate la vârsta de opt ani, în timp ce sărea „ca apucatul” pe o saltea gonflabilă, dar şi că a fost olimpic la matematică, în şcoala generală.

Lidia Buble a cântat în copilărie în corul bisericii şi, în perioada cât a stat acasă, la Deva, mergea în fiecare duminică la biserică, alături de numeroasa sa familie. A absolvit Liceul Sportiv din localitate şi a avut-o colegă de clasă pe gimnasta de talie mondială Sandra Izbaşa. De asemenea, despre Lidia s-a mai aflat că are fobie la broaşte şi că îi place foarte mult să se uite la desene animate. Unul dintre preferatele ei este „Povestirile Răţoiului”, pentru care a şi dublat coloana sonoră, în limba română.

Şi despre Pepe s-au aflat lucruri noi la „Next Star”. De exemplu, că în şcoala generală a fost comandant de grupă şi că, în fiecare zi, la începutul orelor, dădea tonul imnului „Trei culori”, în faţa întregii clase.