News

Lui Gojman nu-i plăceau sporturile extreme, iar Mirela schiază non-stop! Concurenta de la „Insula iubirii“, pe pârtie cu noul iubit

Lui Gojman nu-i plăceau sporturile extreme, iar Mirela schiază non-stop! Concurenta de la „Insula iubirii“, pe pârtie cu noul iubit

De câteva săptămâni,  atât presa, cât şi fanii emisiunii „Insula iubirii“, au fost cu ochii pe noua relaţie a Mirelei Baniaş, care se iubeşte de câteva luni cu Florin Tecar, un afacerist din Dej.

Iniţial, toată lumea a afirmat că diferenţa de vârstă dintre fosta concurentă de la „Insula iubirii“ şi iubitul ei este foarte mare, însă până la urmă s-a aflat că pe cei doi îi despart doar şase ani.

Weekendul abia încheiat, Mirela Baniaş a postat pe reţelele de socializare o fotografie în care apare alături de Florin şi a ţinut să precizeze încă o dată că diferenţa de vârstă dintre ei nu este foarte mare.

„Eu am 36 de ani, el are 42 de ani şi schiem al naibii de bine. #echipa #fericire #veselie #zilefrumoase #vacanta #zapada #sufletefericite #mestecanis“, a scris Mirela de la „Insula iubirii“ alături de fotografia realizată pe pârtia de la Mestecăniş.

Mirela pare că se simte mai bine ca niciodată şi că este împlinită, mai ales că în timpul emisiunii „Insula iubirii“ afirma că lui Ionuţ Gojman, bărbatul alături de care ajunsese în Thailanda, nu îi plăceau deloc sporturile extreme.