Red Carpet

Lui Kylie Jenner îi place să ţină banii la vedere! La 22 ani are un avion privat şi colecţionează bolizi de lux

Lui Kylie Jenner îi place să ţină banii la vedere! La 22 ani are un avion privat şi colecţionează bolizi de lux camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Vacanţe de lux, ţinute de zeci de mii de dolari, vile ai căror pereţi respiră opulenţă, maşini şi avioane private - acesta este universul lui Kylie, la o vârstă la care alţii îşi tocesc coatele pe băncile facultăţii.

 

Are o vilă de 3,6 mil.$

În plină pandemie, Kylie a cumpărat o fortăreaţă modernă în L.A. şi s-a izolat acolo împreună cu fiica ei. În mai, a făcut o investiţie de 15 mil. $ tot în California, achiziţionând un teren pe care plănuieşte să construiască o altă casă.

 

ARE UN AVION PRIVAT

Pentru că zboară foarte des în diverse state pentru a-şi promova linia de cosmetice, nu putea să nu îşi achiziţioneze propriul avion în valoare de 50 mil. $.

VACANŢE DE LUX

Anul trecut, în august, Kylie şi-a sărbătorit ziua în Mediterană, pe un iaht închiriat cu 1,2 mil. $ pe săptămână. Acesta se numea Tranquility, avea 10 cabine de lux şi un echipaj de 31 de persoane la dispoziţia ei şi a invitaţilor.

COLECŢIONEAZĂ BOLIZI

Garajul lui Kylie este plin de maşini de lux, având cel puţin 15 astfel de bijuterii, inclusiv branduri precum Rolls-Royce, Bugatti, Lamborghini şi Range Rover de toate felurile şi culorile.

PETRECERI DE… MILIOANE

Pe lângă petrecerile pe care le organiza înainte de pandemie în vilele ei cu piscină sau în locuri exclusiviste, închiriate special pentru ea şi apropiaţii ei, Kylie o răsfaţă pe micuţa Stormi, fiica ei, încă din faşă. La aniversarea de un an a acesteia, vedeta Instagramului a organizat un carnaval, a creat un labirint cu Trolls şi camere tematice cu personaje şi decoruri din Frozen.

REŞEDINŢA EI DE VARĂ NU E… LA ŢARĂ …

ci lângă Palm Springs, la Madison Club, unde a achiziţionat o altă locaţie pentru a fi, anual, cât mai aproape de locul unde se ţine celebrul festival.

Foto: Profimedia, Instagram