Vedete

Luke Perry, actorul din ”Beverly Hills”, a murit la 52 de ani

Luke Perry, actorul din ”Beverly Hills”, a murit la 52 de ani

Veste tragică pentru toţi fanii actorului! Luke Perry, starul serialului ”Beverly Hills, 90210” a murit astăzi, la 52 de ani, după ce a suferit un accident vascular masiv. Luke Perry a murit la 52 de ani Potrivit TMZ, îndrăgitul actor a murit luni dimineaţă, fiind internat în spitalul St. Joseph din Burbank. Luke Perry i-a avut alături în ultimele clipe pe copiii lui, Jack şi Sophie, pe logodnica lui, Wendy Madison Bauer, pe fosta soţie, Minnie Sharp, mama sa, Ann Bennett, pe tatăl vitreg, Steve Benett, dar şi pe fratele Tom Perry şi pe sora lui, Amy Coder.

Aşa cum se ştia, actorul a fost dus de urgenţă miercurea trecută, după ce a suferit un accident vascular carebral în timp ce se afla în interiorul reşedinţei lui din Sherman Oaks, California. În ciuda faptului că acesta a fost dus la timp la spital, actorul nu şi-a mai revenit. Starea lui de sănătate s-a deteriorat, iar astăzi a survenit decesul.

Luke Perry a murit la 52 de ani

Luke Perry s-a născut în Mansfield, Ohio, şi s-a bucurat de o carieră de succes atât pe TV, cât şi pe micile ecrane. Debutul actoricesc l-a avut la începutul anilor '80, însă numele lui a devenit cunoscut graţie succesului serialului ”Beverly Hills, 90210”. Imediat după acest rol, cariera lui a prins avans. 

A făcut furori în rolul lui Dylan McKay

Timp de zece sezoane, Luke Perry i-a dat viaţă lui Dylan McKay în serialul de succes ”90210”. De altfel, ziua în care a fost internat din cauza accidentului cerebral a coincis cu cea în care televiziunea americană Fox a anunţat că serialul "Beverly Hills, 90210" va fi reluat, cu distribuţia originală, în care nu a fost inclus însă şi Luke Perry. Cele şase episoade ar urma să fie difuzate în această vară. Reţeaua a intitulat deocamdată proiectul "90210". Membrii distribuţiei de acum două decenii Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green şi Tori Spelling vor reveni în serial.

Alte roluri de succes au fost în pelicule precum ”Another World”, ”Oz”, ”Jeremiah”, ”Windfall”, „Body of Proof”. Cel mai recent rol al său a fost cel din ”Riverdale”.