News

"Lumea a uitat-o, dar eu nu o voi uita niciodată, e iubirea din tinereţe!" Cine spune asta despre Stela Popescu

"Lumea a uitat-o, dar eu nu o voi uita niciodată, e iubirea din tinereţe!" Cine spune asta despre Stela Popescu

I-a legat o dragoste mare, dar, la un moment dat, ea a ales să fie protagonistă într-o altă poveste, cea cu Puiu Maximilian.

Dan Puican  a înţeles-o pe Stela Popescu pentru alegerea făcută şi nu i-a purtat ranchiună după divorţ.. Ba mai mult, în timp au devenit prieteni. Uneori, obişnuia chiar să ia masa cu actuala soţie şi cu Stela.

Acum îi duce dorul. “Nu cred că mă mai duc la Cernica, la mormântul Stelei, de Paşte, pentru că este foarte departe, însă o să îi aprind o lumânare la Biserică să aibă linişte pe lumea cealaltă. Mereu îmi aduc aminte de ea chiar dacă timpul a trecut aşa repede, o mai visez, destul de des îmi apare în vis. Ultima dată am visat-o că era la radio în calitate de invitat şi vorbea despre experienţele sale profesionale”, s spus Dan Puican pentru Impact.ro.

“Nu o voi uita niciodată pe Stela, iubirea din tinereţe nu se uită niciodată. Lumea am văzut că a uitat-o, dar asta din cauză că are atâtea necazuri . Însă, eu nu o voi uita niciodată indiferent de perioada prin care o să trec”, a adăugat el.

 

Modifică Setările