News

Lumea muzicală este în doliu! Încă un mare artist răpus fulgerător de COVID. Avea doar 42 de ani

Lumea muzicală este în doliu! Încă un mare artist răpus fulgerător de COVID. Avea doar 42 de ani

Lumea muzicală românească pierde încă un artist în faţa nemiloasei şi imprevizibile boli COVID-19. Ce păcat, muzicianul avea doar 42 de ani şi viaţa înainte.

Răzvan Metea, un cunoscut dirijor şi compozitor din Cluj a pierdut joi lupta cu temutul virus SARS-Cov-2. Din păcate, organismul său a cedat. Era internat încă din luna martie. Boala a evoluat galopant, ajungând şi la Terapie Intensivă.

Bărbatul era şi profesor la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj-Napoca.

Dirijor al orchestrei simfonice „Bigg Dimm a'Band” a Academiei de Muzică din Cluj, muzicianul a fost internat în spital la începutul lunii martie, după care starea sa de sănătate s-a agravat şi a fost mutat la Terapie Intensivă.

"O veste odioasă. A încetat din viaţă compozitorul, dirijorul şi profesorul Răzvan Metea. O mult prea tânără victimă a virusului Covid-19. Condoleanţe şi multă putere familiei.", se arată într-o postare pe facebook a CIMRO.

"Pentru mine este tragic. Şi niciun fel de idee că undeva în ceruri şi-a găsit liniştea nu mă poate mulţumi, deoarece locul lui binemeritat cu deplină măsură era aici, printre noi toţi. Mă temeam, deşi nu admiteam, că va veni o dimineaţă când voi afla că inevitabilul s-a produs. Şi iată că această dimineaţă s-a şi întâmplat. 22 aprilie, în jurul orei 11.30.",  a scris unul dintre colegii artistului.

Foto: Facebook

Comentarii

Modifică Setările